Bravčové medailónky

homarik - fotkahomarik, 6. marca 2011

Chutné bravčové medailónky na cibuľke.

6
porcií
15 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg, bez kosti
200 g
5 ks




Postup

  1. 1

    Vyklepeme si rezne, osolíme a okoreníme. Obalíme v strúhanke a potom vo vajíčku. Orestujeme na oleji a vyberieme. Na zvyšnom oleji orestujeme cibuľku nakrájanú na polmesiačiky.

  2. 2

    Do pekáča vložíme naspäť orestované medailónky, podlejeme trochou vody a udusíme do mäkka. Prajem dobrú chuť!

Diskusia k receptu

evanaaa
Fotka netreba, dá sa to aj predstaviť, veď týchto istých receptov ale pod inými názvami je tu už dosť aj s fotkami, dokonca za týždeň asi aj tri. Ale mäso je pri tejto úprave dobré, mäkké a preto sa oplatí z hovädzieho, tam je to najlepšie poznať. Ale robí s aj z iných druhov.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia