Bravčové medailóniky so syrovým dipom

Katarína Skybová
špecialistka na zdravú výživu a chudnutie, 15. apríla 2012
Bravčové medailóniky so syrovým dipom
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie

Suroviny

600 g
1 PL
Syrový dip:
3 PL (konzervované alebo suché)
200 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na hrubšie kusy. Potom do nich vtrieme čierne korenie zomleté nahrubo a soľ a dáme aspoň na dve hodiny odstáť na chladné miesto.

  2. 2

    V panvici rozohrejeme olej, vložíme mäso a prudko opekáme z každej strany 4 – 5 minút. Hotové mäso vyberieme z panvice a udržujeme v teple. Podávame s varenými zemiakmi a syrovým dipom so zeleným korením.

  3. 3

    Syrový dip: Korenie nahrubo rozdrvíme v mažiari. Vložíme do hrnca a v malom množstve vody uvedieme do varu. Odstavíme zo sporáka, pridáme syr a miešame, kým sa roztopí.

Diskusia k receptu

tabak
mňááááááááááááám hneď by som si dal