Bravčové medailóniky so syrovým dipom
Katarína Skybová
špecialistka na zdravú výživu a chudnutie, 15. apríla 2012
špecialistka na zdravú výživu a chudnutie, 15. apríla 2012
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na hrubšie kusy. Potom do nich vtrieme čierne korenie zomleté nahrubo a soľ a dáme aspoň na dve hodiny odstáť na chladné miesto.
- 2
V panvici rozohrejeme olej, vložíme mäso a prudko opekáme z každej strany 4 – 5 minút. Hotové mäso vyberieme z panvice a udržujeme v teple. Podávame s varenými zemiakmi a syrovým dipom so zeleným korením.
- 3
Syrový dip: Korenie nahrubo rozdrvíme v mažiari. Vložíme do hrnca a v malom množstve vody uvedieme do varu. Odstavíme zo sporáka, pridáme syr a miešame, kým sa roztopí.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu