Bravčové mäso so zeleninou na ázijský spôsob stir - fry
Foto: shelley2mmm
Recept je z www.taste.com.au
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 - 12 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
4 PL |
|
2 PL |
|
2 PL |
|
1 (ja som dala 3) PL , (moze byt aj olivovy) |
|
1 PL, alebo cerstvy struhany |
|
300 g, nakrajane na tenke pasiky |
|
1 ks, menšia nakrajana na pasiky |
|
1 - 2 ks, mäsitá nakrajana na pasiky |
|
150 g, cely nakrajany na kocky |
|
1 zvazok, nakrajana na male kusky - mlada brokolica krizena s cinskou brokolicou |
|
2 PL |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
/aj iny druh - ako priloha |
|
Postup
-
1
V miske zmiesame vyvar, hoi sin a sojovu omacku. Medzitym si vo woku na rozpalenom oleji na dvakrat prudko opecieme maso, kazdu polovicu smazime dve minuty a potom vsetko nechame oddychnut na tanieri.
- 2
Pokial nemame dostatok oleja vo woku, pridame jednu lyzicu a oprazime cibulu 2 minuty, potom pridame broccolini, papriku a mlady hrasok, opat posmazime 2 minuty za obcasneho miesania. Vratime maso naspat, tento raz spolu s rozmiesanou omackou (vyvar, hoi sin a sojova omacka), nechame prejst varom, pridame zazvor, matove listky, chilli omacku a limetkovu stavu.
- 3
Podavame s ryzou basmati. Dobru chut !!!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu