Bravčové mäso so zeleninou na ázijský spôsob stir - fry

Autor receptu: shelley2mmm

Recept je z www.taste.com.au

4
porcie
10 minút
príprava
10 - 12 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. V miske zmiesame vyvar, hoi sin a sojovu omacku. Medzitym si vo woku na rozpalenom oleji na dvakrat prudko opecieme maso, kazdu polovicu smazime dve minuty a potom vsetko nechame oddychnut na tanieri.
  2. Pokial nemame dostatok oleja vo woku, pridame jednu lyzicu a oprazime cibulu 2 minuty, potom pridame broccolini, papriku a mlady hrasok, opat posmazime 2 minuty za obcasneho miesania. Vratime maso naspat, tento raz spolu s rozmiesanou omackou (vyvar, hoi sin a sojova omacka), nechame prejst varom, pridame zazvor, matove listky, chilli omacku a limetkovu stavu.
  3. Podavame s ryzou basmati. Dobru chut !!!