Bravčove mäso na zelenine so smotanou

mimka946 - fotkamimka946, 15. apríla 2013
Bravčove mäso na zelenine so smotanou
Foto: mimka946

Náš včerajší nedeľný obed ktorý podľa pravidiel višiel na mňa :)

Suroviny

1 kg
3 ks
2 ks
250 ml
1/2 ks
1 platok
1 ks
1 plechovka

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso nakrajame na platky a vyklepeme. Opečieme z prudka na oleji.1/2 mrky a 1/2 petržlena nastruhame.

  2. 2

    Vo výpeku spenime cibuľu,pridame nastruhanu mrkvu a petržlen.Pridáme do hrnca aj ostatnu zeleninu nakrajanu na kolieska.

  3. 3

    Miešame dokým mrkva nepusti farbu. Poukladame na vrch plátky mäsa, podlejeme a dusime.

  4. 4

    Neskôr osolime a okoreníme a uz len dusíme do mäkká. Ked je mäso mäkké pridame hrašok a chviľku povarime.

  5. 5

    Smotanu rozmiešame s hl.mukou a pridáme do omáčky. Nechame zovriť. Odstavime a pridame maslo a štavu z citronu.

  6. 6

    Podávame s knedľou :)

Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Dusené

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu