Bravčová roládka s hríbovou plnkou
Branislav Laš
šéfkuchár hotela Sebastian v Modre, 13. septembra 2015
šéfkuchár hotela Sebastian v Modre, 13. septembra 2015
Foto: Robert Hüttner
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
60 minút
na 160 °C
na 160 °C
Postup
-
1
Očistené nakrájané hríby podusíme na masle. Bielok vyšľaháme, pridáme žĺtok a v mlieku namočené pečivo. Premiešame s hríbmi a dochutíme.
- 2
Bravčové karé vyklepeme natenko, osolíme, okoreníme, porozkladáme na rozprestretý alobal. Na to rozotrieme pripravenú zmes hubovej plnky, zakrútime, položíme na plech s 250 ml vody a dáme piecť do rúry pri teplote 160°C.
- 3
Hríbovou zmesou môžeme plniť rôzne druhy mäsa alebo ju podávať ako prílohu či samostatné bezmäsité jedlo.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu