Bravčová panenka na hríboch

chef - bez fotkychef, 5. septembra 2013
1
porcia
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

150 g
1 ks
150 ml
1 g
2 ml
50 g
1 ČL
0,5 ČL




Postup

  1. 1

    Nakrájame 150g panenky na asi 1,5cm hrubé plátky. Mäso okoreníme. Na rozpálený olej dáme okorenené mäso. Medzi tým si pripravíme vývar so slepačieho bujónu. Nakrajame cibulu na jemné kúsky a pridáme ju na panvicu k panenke. Ked je mäso osmahnute pridáme zmes hríbov ( z metra ). Pred tým ako je mäso pripravené pridáme vývar, asi 1,5 dcl, pridame steakovu omáčku zo zeleného korenia ( vitana ho vyrába asi 1čajovú lyžičku ) mleté korenie a balsamico iba pár kvapiek. Povaríme a podávame s prílohou.

Diskusia k receptu

timothy
ten vyvar s toho bujonu sa mi moc neluby radsej keby z nejakych kosti
urbo
cim sa previnila ta panenka, ze ju trestate bujonom? :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia