Boloňské špagety podľa mňa

veroncad - bez fotkyveroncad, 7. septembra 2012

Výborná omáčka, ktorú si môžete pripraviť kedykoľvek, napríklad aj so zvyškami mäsa z polievky.

30 minút
príprava

Suroviny

100-200 g
1 balenie
1 kocka




Postup

  1. 1

    Na rozpálenom oleji opražíme cibuľu a cesnak, vegetu, soľ, čierne korenie a pridáme mäso. Zvyknem pridávať mäso z polievky nakrájané na drobné kúsky ale dá sa použiť hociaké mäso, no polievkové je lepšie. Necháme opražiť. Pridáme paradajkovú šťavu, chvíľku povaríme. Ďalej pridáme kocku syrokrému (na zjemnenie), oregano, korenie na pizzu a podľa chuti chilli. Necháme prevrieť a podávame so špagetami posypanými syrom.

Diskusia k receptu

eraserhead
@bashar ........... ascolta, sta bolognese tu ti devi a prova, certo che La Dea é presente ............
mo,...........
sulforon
hmm korenie na pizzu to som skusal uz davno ale nie na bolonskej dobry napad :D




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia