Recept pochádza priamo z Talianska od babky z Kalábrie. Je to tradičné talianske jedlo, koré nechýba na každom jedálnom lístku. Je vhodné na obed a Zobraziť celý popisRecept pochádza priamo z Talianska od babky z Kalábrie. Je to tradičné talianske jedlo, koré nechýba na každom jedálnom lístku. Je vhodné na obed a aj večeru.
príprava
Postup
-
1
Nakrájame si cibuľu na drobné kúsky a oprážime v hrnci, samozrejme na oleji. Keď máme opraženú cibuľku môžeme pridať mleté mäso. Keď sa nám mäso začne vyprážať, zalejeme ho vínom.
- 2
Necháme prejsť varom. Keď sa stalo, pridáme nakrájanú a očistenú mrkvu a sedano tak isto nakrájané na kocky. Necháme variť, kým nám mrkva nezmäkne (vdedy je mäso takisto hotové).
- 3
Zalejeme paradajkovým pretlakom a pridáme nakrájané paradajky a štipku soli. Necháme variť pod pokrievkou. A môžeme servírovať s uvarenými cestovinami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu