Bleskový karamelový krém na torty a zákusky videorecept
Tento krém máte hotový za pár minút. Stačí vám len maslo a karamelové kondenzované mlieko.
5 (+ chladenie) minút
príprava
príprava
Foto: tartaletka
Postup
-
1
Nakrájané zmäknuté maslo dôkladne vyšľaháme.
- 2
Potom doňho postupne pridávame karamelové kondenzované mlieko. Šľaháme tak dlho, kým krém nie je hladký.
- 3
Pred použitím na plnenie torty alebo zákuskov odporúčame dať krém aspoň na 15 až 30 minút do chladničky.
- 4
Karamelové kondenzované mlieko si môžete pripraviť z obyčajného sladeného kondenzovaného mlieka aj doma. Pozrite sa, ako na to.
Tiež karamelový krém:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu