Morčacia polievka s ryžou
Morčacia polievka s ryžou

Biela polievka s morčacím mäsom a ryžou

Milan Kovalčík
spolumajiteľ a šéfkuchár reštaurácie Fabrika v Poprade, 16. januára 2019
Biela polievka s morčacím mäsom a ryžou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
50 minút
príprava

Suroviny

300 g
1 l
8 PL uvarená
1 ks
1 PL
3 ks
z 1 citróna

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Maslo roztopíme a upražíme na ňom pokrájanú cibuľu. Mäso nakrájame a opečieme spolu s cibuľou. Zalejeme vývarom a varíme, kým mäso nebude hotové.

  2. 2

    Uvarenú ryžu pridáme do polievky a povaríme ešte 5 minút. Ochutíme soľou, korením a muškátovým orieškom.

  3. 3

    Vajcia rozmixujeme s citrónovou šťavou a primiešame do odstavenej polievky.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: