Biela polievka s morčacím mäsom a ryžou
Milan Kovalčík
spolumajiteľ a šéfkuchár reštaurácie Fabrika v Poprade, 16. januára 2019
spolumajiteľ a šéfkuchár reštaurácie Fabrika v Poprade, 16. januára 2019
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
50 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Maslo roztopíme a upražíme na ňom pokrájanú cibuľu. Mäso nakrájame a opečieme spolu s cibuľou. Zalejeme vývarom a varíme, kým mäso nebude hotové.
- 2
Uvarenú ryžu pridáme do polievky a povaríme ešte 5 minút. Ochutíme soľou, korením a muškátovým orieškom.
- 3
Vajcia rozmixujeme s citrónovou šťavou a primiešame do odstavenej polievky.
Tiež ryžou:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu