Biela polievka s morčacím mäsom a ryžou

Milan Kovalčík
spolumajiteľ a šéfkuchár reštaurácie Fabrika v Poprade, 16. januára 2019 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Biela polievka s morčacím mäsom a ryžouFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
50 min
príprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Maslo roztopíme a upražíme na ňom pokrájanú cibuľu. Mäso nakrájame a opečieme spolu s cibuľou. Zalejeme vývarom a varíme, kým mäso nebude hotové.

  2. 2

    Uvarenú ryžu pridáme do polievky a povaríme ešte 5 minút. Ochutíme soľou, korením a muškátovým orieškom.

  3. 3

    Vajcia rozmixujeme s citrónovou šťavou a primiešame do odstavenej polievky.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist