Foto: katarinka123
sladky , chutný, bez lepku
15
porcií
porcií
70 minút
príprava
príprava
30 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
6 ks |
|
6 ks |
|
300 g |
|
300 g |
|
|
|
1,5 dcl |
|
1 dcl |
|
plnka: | |
1 ks |
|
2 ks |
|
500 ml |
|
|
|
na posypanie |
|
250 g (alebo maslo) |
|
Postup
-
1
Žltka si vyšlahame s cukrom na penu, pomaly prilievame mlieko (mierne teple zmiešane s rumom) a olej-striedavo Potom pridáme múku zmiešanu s PDP,guarovou gumou a pomaly šľaháme Nakoniec primiešame varechou vyšľahaný sneh zo 6 bielkov Cesto vyleje ma vymastený kokosom vysypaný plech, a pecieme na 180 stupnov cca 30 minut
- 2
Plna: z mlieka a zlateho klasu uvariť hustý puding, salko vymiešať s maslom... a primiešať do vychladnutého pudingu
- 3
Upečenú piškótu natrieme džemom, na džem plnku na plnku vyšľahanú šľahačku a na šľahačku posypať kokosom
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu