Bezlepkový Raffaello zákusok

Autor receptu: katarinka123

sladky , chutný, bez lepku

15
porcií
70 minút
príprava
30 minút
na 180 °C

Postup

  1. Žltka si vyšlahame s cukrom na penu, pomaly prilievame mlieko (mierne teple zmiešane s rumom) a olej-striedavo Potom pridáme múku zmiešanu s PDP,guarovou gumou a pomaly šľaháme Nakoniec primiešame varechou vyšľahaný sneh zo 6 bielkov Cesto vyleje ma vymastený kokosom vysypaný plech, a pecieme na 180 stupnov cca 30 minut
  2. Plna: z mlieka a zlateho klasu uvariť hustý puding, salko vymiešať s maslom... a primiešať do vychladnutého pudingu
  3. Upečenú piškótu natrieme džemom, na džem plnku na plnku vyšľahanú šľahačku a na šľahačku posypať kokosom