Bezlepkový Raffaello zákusok
Autor receptu: katarinka123
sladky , chutný, bez lepku
15 porcií |
70 minút príprava |
30 minút na 180 °C |
Postup
- Žltka si vyšlahame s cukrom na penu, pomaly prilievame mlieko (mierne teple zmiešane s rumom) a olej-striedavo
Potom pridáme múku zmiešanu s PDP,guarovou gumou a pomaly šľaháme
Nakoniec primiešame varechou vyšľahaný sneh zo 6 bielkov
Cesto vyleje ma vymastený kokosom vysypaný plech, a pecieme na 180 stupnov cca 30 minut
- Plna: z mlieka a zlateho klasu uvariť hustý puding, salko vymiešať s maslom... a primiešať do vychladnutého pudingu
- Upečenú piškótu natrieme džemom, na džem plnku na plnku vyšľahanú šľahačku a na šľahačku posypať kokosom