Bezlepkové gaštanovo-šľahačkové rezy fotorecept

katherinkatka - bez fotkykatherinkatka, 11. júla 2011

Piškótové cesto s gaštanovým pyré a šľahačkou s kúskami čokolády.

30-35 minút
na 180-190 °C

Suroviny

Cesto:
200 ml
200 g
5 ks
200 g
300 g
6 g
Plnka:
1 ks
300 ml
250 g
5 PL
250 g
1 PL
1 ks
1 ks
150 ml
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zmäknuté maslo s cukrom si vyšľaháme, pridáme žĺtka a múku zmiešanú s práškom do pečiva. Dáme upiecť na plech vystlaným papierom na pečenie.

    Bezlepkové gaštanovo-šľahačkové rezy (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Zo zlatého klasu, mlieka a cukru uvaríme puding. Necháme vychladnúť. Pridáme maslo, gaštanové pyre a rum. Vymiešame na krém.

    Bezlepkové gaštanovo-šľahačkové rezy (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Na upečený vychladnutý plát nanesieme krém.

    Bezlepkové gaštanovo-šľahačkové rezy (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Z mlieka, vanilkového cukru, smeta-fixu (stužovača šľahačky) a šľahačky v prášku vyšľaháme šľahačku. Nanesieme na gaštanový krém. Môžeme ozdobiť hoblinkami čokolády.

    Bezlepkové gaštanovo-šľahačkové rezy (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Po ztuhnutí pokrájame na rezy.

    Bezlepkové gaštanovo-šľahačkové rezy (fotorecept) - obrázok 5

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Z gaštanového pyré som ešte nikdy nič nerobila, ukladám si recept a určite vyskúšam.
krásne rezy a určite aj dobručké!:)