Bezlepková tiramisu bábovka
Foto: potravinarskavyrobaliana
18
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
40 - 45 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
260 g bezlepková múčna zmes na piškótové cesto |
|
200 g |
|
200 ml |
|
50 ml |
|
15 g (+ na posypanie bábovky) |
|
3 ks |
|
2 KL |
|
1,5 PL vlažná |
|
trocha |
|
Na formu: | |
|
|
|
Postup
-
1
Vajíčka s cukrom vyšľaháme do peny. Pridáme olej a smotanu. Postupne primiešame Cake mix a vymiešame hladké cesto. Cesto rozdelíme na polovice a do jednej primiešame preosiate kakao, rum a kávu rozpustenú vo vode.
- 2
Bábovkovú formu vymastíme maslom a vysypeme kokosom. Do formy lejeme striedavo svetlé a tmavé cesto. Pečieme vo vyhriatej rúre pri 180 °C 40 - 45 minút.
- 3
Upečenú bábovku vyklopíme a necháme vychladnúť. Pred podávaním posypeme Kakaom tmavým.
Tiež bezlepková bábovka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu