Bezlepková bábovka
Bezlepková bábovka

Bezlepková tiramisu bábovka

potravinarskavyrobaliana - fotkaPotravinárska výroba Liana, 4. mája 2020. Komerčný recept.
18
porcií
15 minút
príprava
40 - 45 minút
na 180 °C

Suroviny

260 g bezlepková múčna zmes na piškótové cesto
200 g
200 ml
50 ml
15 g (+ na posypanie bábovky)
3 ks
2 KL
1,5 PL vlažná
trocha
Na formu:

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Vajíčka s cukrom vyšľaháme do peny. Pridáme olej a smotanu. Postupne primiešame Cake mix a vymiešame hladké cesto. Cesto rozdelíme na polovice a do jednej primiešame preosiate kakao, rum a kávu rozpustenú vo vode.

  2. 2

    Bábovkovú formu vymastíme maslom a vysypeme kokosom. Do formy lejeme striedavo svetlé a tmavé cesto. Pečieme vo vyhriatej rúre pri 180 °C 40 - 45 minút.

  3. 3

    Upečenú bábovku vyklopíme a necháme vychladnúť. Pred podávaním posypeme Kakaom tmavým.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre