Foto: Adriana171274
Chutná bezlepková roláda.
10
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
20-25 minút
na 170-200 °C
na 170-200 °C
Postup
-
1
Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh, zašľaháme 150 g kryšt. cukru + 1 PL Zlatého klasu. Vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme 20-25 minút na 170-200 stupňov Celzia.
-
2
100 g čokolády rozpustíme vo vodnom kúpeli s 2 PL oleja a 2 PL mlieka. Po upečení a vychladnutí dáme z cesta papier dolu a potrieme ho rozpustenou čokoládou.
-
3
Na čokoládu dáme krém pripravený zmiešaním vyšľahanej šľahačky, mascarpone a 2 KL prášk. cukru.
-
4
Natreté cesto zrolujeme a roládu dáme do chladničky na noc.
Žiadne rezy,takto to je lepšie...