Sýty,ale výborný zákusok.
60 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Žĺtky vymiešame s cukrom.Postupne pridávame olej,kakao,vodu,múku s kypriacim práškom a nakoniec tuhý sneh z bielkov.Cesto rozotrieme na vymastený ,múkou vysypaný plech a vo vyhriatej rúre upečieme.Po vychladnutí naň natrieme plnku a polejeme čokoládovou polevou.
- 2
Plnka: Zo 14O g masla a 6Og múky pripravíme svetlú zápražku.Zalejeme ju mliekom,povaríme na hustú kašu a necháme vychladnúť.Zvyšnú časť masla vymiešame s práškovým cukrom a kakaom.Postupne do neho zapracujeme vychladnutú kašu a spolu vyšľaháme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Recept sa tak volal "Bešamelové rezy" ,keď som ho dostala od známej....