Foto: exotka0207
Ostali mi bebe kekse tak som ho použila namiesto cesta. A podľa môjho názoru je tento krémeš sladší a jemnejší.
30
porcií
porcií
45 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Svetlé Be-Be kekse poukladáme na spodok. Ja som ich poukladala na plech, ľahšie sa to prenáša.
- 2
Mlieko nalejeme do hrnca, pridáme práškový cukor, žĺtka, zlaté klasy, vanilkové cukre, premiešame a privedieme do varu. Keď krém zhustne, odstavíme a necháme vychladnúť. Vychladnutý krém zmiešame s maslom a nanesieme na Be-Be kekse.
- 3
Vyšľaháme šľahačku, pridáme do nej trošku cukru a nanesieme ju na krém.
- 4
Na šľahačku poukladáme tmavé Be-Be kekse a dáme do chladničky tuhnúť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
.....vo viacerych chyba pocet zltkov alebo gramaz cukru