Be-Be krémeš

Autor receptu: exotka0207

Ostali mi bebe kekse tak som ho použila namiesto cesta. A podľa môjho názoru je tento krémeš sladší a jemnejší.

30
porcií
45 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Svetlé Be-Be kekse poukladáme na spodok. Ja som ich poukladala na plech, ľahšie sa to prenáša.
  2. Mlieko nalejeme do hrnca, pridáme práškový cukor, žĺtka, zlaté klasy, vanilkové cukre, premiešame a privedieme do varu. Keď krém zhustne, odstavíme a necháme vychladnúť. Vychladnutý krém zmiešame s maslom a nanesieme na Be-Be kekse.
  3. Vyšľaháme šľahačku, pridáme do nej trošku cukru a nanesieme ju na krém.
  4. Na šľahačku poukladáme tmavé Be-Be kekse a dáme do chladničky tuhnúť.