Batátovo– oštiepkový závin s panenkou

Peter Šoltés
kuchár hotela Avance v Bratislave, 17. januára 2011
Batátovo– oštiepkový závin s panenkou
Foto: Pravda - Robert Hüttner

Suroviny

1 balenie
1 kg
150 g
50 g
1 ks
600 g




Postup

  1. 1

    Lístkové cesto vyvaľkáme na tenký plát, na ktorý nastrúhame uvarené batáty, na kocky nakrájaný oštiepok, opečené tekvicové semiačka a celé to osolíme a okoreníme. Zarolujeme a potrieme žĺtkom. Pečieme 30 minút na 190 °C. Bravčovú panenku odblaníme, osolíme, okoreníme a opečieme na oleji.

Diskusia k receptu

bozulka
Batáty mám veľmi rada,ale najradšej pečené s rôznou zeleninou.Keď ich budem mať viac asi vyskúšam,vyzerá to zaujímavo




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia