Baklažánová zmes

redakcia - fotkaredakcia, 2. júla 2009
Baklažánová zmes
Foto: michsamant

Fotka k receptu je od používateľky Varechy @michsamant, ktorá ho s menšími obmenami pripravila. Za fotku jej veľmi pekne ďakujeme :-)

Suroviny

300 g
300 g
 strúčik
5 KL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Olúpané zemiaky nakrájame na malé kocky a uvaríme v osolenej vode. Takisto nakrájame aj osolené baklažány, ale ich nevaríme.

  2. 2

    Na masle opražíme cibuľu, mletý ďumbier a štipľavú papriku. Pridáme rozotrený cesnak a kokosovú múčku. Vmiešame zemiaky a baklažány, podľa chuti osolíme a všetko spolu asi 10 minút dusíme. Nakoniec dochutíme octom. Podávame s pečivom ako ľahkú večeru.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 2 komentáre
Vymazať
miesto kokosovej mucky som dala kokosove mlieko a miesto octu som dala citron,ale vysledok bol dobry...dakujem za recept