Postup
-
1
Baklažán umyjem , mám písané , že ošúp , ale podľa rád v predchádzajúcom recepte tento bod vynechám. Pokrájam na tenké rezy.Osolím ich , okorením. Poprášim ich hladkou múkou. Potom ich vysmažím na oleji.
- 2
Nadrobno nakrájanú cibuľu spením na oleji , pridám paradajkový pretlak , mleté čierne korenie , 2 zrnká nového korenia , polovicu strúhaného syra a soľ.
- 3
Špagety uvarím v slanej vode. Omáčku pridám k špagetám , obložím opečenými plátkami baklažánu.Nakoniec posypem zvyškom strúhaného syru. Môže sa na tanieri ozdobiť čerstvými rajčinami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu