Foto: sissi29
Pre milovníkov arašidového masla
12
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
75-85 minút
na 160 °C
na 160 °C
Postup
-
1
Trúbu na pečenie si predhrejeme na 160 stupňov.
- 2
Maslo, cukry a arašidové maslo (ja používam to z tesca) vymiešame do hladka ručným mixérom.
- 3
Pridáme vajcia jedno po druhom a mlieko. Znovu vymiešame ručným mixérom.
- 4
V druhej miske si zmiešame múku, prášok do pečiva a soľ. Postupne pridáme hmotu ktorú sme si pripravili v druhej miske. Zamiešame a vylejeme do bábovkovej formy vymastenej maslom.
- 5
Prikryjeme alobalom, aby nám zbytočne vrch bábovky nestmavol pri pečení. Pečieme 75 až 85 minút podľa potreby.
- 6
Po upečení necháme bábovku vychladnúť a potom vyklopíme na tanier. Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu