Bábovka s arašidovým maslom
Autor receptu: sissi29
Pre milovníkov arašidového masla
12 porcií |
15 minút príprava |
75-85 minút na 160 °C |
Postup
- Trúbu na pečenie si predhrejeme na 160 stupňov.
- Maslo, cukry a arašidové maslo (ja používam to z tesca) vymiešame do hladka ručným mixérom.
- Pridáme vajcia jedno po druhom a mlieko. Znovu vymiešame ručným mixérom.
- V druhej miske si zmiešame múku, prášok do pečiva a soľ. Postupne pridáme hmotu ktorú sme si pripravili v druhej miske. Zamiešame a vylejeme do bábovkovej formy vymastenej maslom.
- Prikryjeme alobalom, aby nám zbytočne vrch bábovky nestmavol pri pečení. Pečieme 75 až 85 minút podľa potreby.
- Po upečení necháme bábovku vychladnúť a potom vyklopíme na tanier.
Dobrú chuť.