Avokádovo-banánový jogurt na raňajkovú pohodu fotorecept

mitzy - fotkamitzy, 15. marca 2018
Avokádovo-banánový jogurt na raňajkovú pohodu (fotorecept)
Foto: mitzy

Nie je to jogurt v pravom zmysle, ale lepšie pomenovanie mi nenapadlo. Je to alternatíva k raňajkám pre energiu a pohodu do dňa. Ja Zobraziť celý popisNie je to jogurt v pravom zmysle, ale lepšie pomenovanie mi nenapadlo. Je to alternatíva k raňajkám pre energiu a pohodu do dňa. Ja momentálne na raňajky veľa mixujem ovocie a zeleninu. Je to dobrá voľba pre tých, ktorým na raňajky veľmi nechutí, ale vedia, že raňajky sú základ.

2
porcie
5 minút
príprava

Suroviny

1 stredne veľký ks
1 väčší ks
200 - 250 ml
2 ČL
1 ČL
Okrem toho:
 rôzne drobné




Postup

  1. 1

    Ingrediencie zmixujeme ponorným mixérom, alebo v smoothie mixéri.

    Avokádovo-banánový jogurt na raňajkovú pohodu (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Zmesou zalejeme vločky, granolu alebo musli. Pridáme čučoriedky a máme výdatné dobré raňajky :) K tomu špaldová káva bez cukru.

    Avokádovo-banánový jogurt na raňajkovú pohodu (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Je to však dobré aj samostatne napríklad iba s ovocím ako ľahký a rýchly dezert. Komu nerobí dobre mlieko, môže použiť rastlinné.

    Avokádovo-banánový jogurt na raňajkovú pohodu (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Dobrú chuť :)

Diskusia k receptu

haji
Takové raňajky bych si nechala líbit. Krásná fota, milá @Mitzy , jsi šikulka!
kimlo
Ak zbieras stare fotoaparáty, každý mesiac bývajú v TN na výstavisku zberateľské burzy starožitností, chodievam tam pravidelne, mávajú tam pekné kúsky...to ma len tak napadlo po prečítaní Tvojho profilu.
1x mitzy
mitzy
@Kimlo super, vďaka za echo :) Trnavu mám ako mesto veľmi rada, naposledy som bola na výstave bicyklov veteránov, ale to už je nejaký ten čas dozadu.
mitzy
@Kimlo (17.3.2018 18:32)

Jeeeeeežiš, toto som celá ja: značky, skratky :-) a to auto bolo samozrejme červené,...nevadí! Všetci sme nejakí. Trenčín som navštevovala počas letnej Pohody, už tam nechodím, odkedy som mama. Teraz chodíme skôr po hradoch, parkoch,...