Avokádová nátierka
Avokádová nátierka

Avokádová nátierka

palma - fotkapalma, 21. septembra 2018. Komerčný recept.
Avokádová nátierka
Foto: palma
4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

1 ks (zrelé)
50 g
100 g




Postup

  1. 1

    Zrelé avokádo očistíme, vyberieme kôstku a roztlačíme vidličkou.

  2. 2

    Roztlačené avokádo dohladka vymiešame s rastlinnou nátierkou Veto, pridáme nadrobno nakrájané paradajky. Ochutíme soľou, čiernym mletým korením a šťavou z citróna.

  3. 3

    Servírujeme s čerstvým chlebom alebo pečivom, prípadne so suchými toastami.

Diskusia k receptu

zvoncek
ja nastavujem nátierku pridam rozotieraneľný tvaroh




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia