Avokádová nátierka

terreza - fotkaterreza, 13. septembra 2012

Moja najobľúbenejšia!!! A na opečené bagetky je úúúúplne fantastická.

10 minút
príprava

Suroviny

1 ks zrelé
1 črievko
2 strúčiky




Postup

  1. 1

    Dávajte pozor, aby bolo avokádo zrelé...inak bude horké. Ak kúpite príliš tvrdé avokádo, dajte ho do novín a nechjte pár dní dozrieť pri izbovej teplote. Nikdy nie do chladničky, inak sčernie vnútri. Všetko dáme do misy a tyčovým mixérom všetko vymiešame do hladka, osolíme a okoreníme podľa chuti. Perfektná je na hrianke a s paradajkami. Tečú mi slinky, zajtra bežím po avokádo!!! :D

Diskusia k receptu

mijaita
Nevim, nekdo dava zakysanou, tavenak a pod, ja do avokada pridam jen cesnek a trochu oleje a citron, aby chut avokada nezanikla. Posypu cernym sezamem.
terreza
Určite vyskúšam, zbožňujem avokado! Ďakujem :)
jeka
mi to robíme aj s vajíčkom a trochou masla,a je to dobré




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia