Foto: afataga
Ako vždy som si pôvodný recept trochu upravila, keďže mám uchýlku na chilli, pridala som ho a mala som aj tri kúsky krásne prerastenej Zobraziť celý popisAko vždy som si pôvodný recept trochu upravila, keďže mám uchýlku na chilli, pridala som ho a mala som aj tri kúsky krásne prerastenej slaniny, tak som ju tiež pridala, v pôvodnom rcp. nie je, ale bolo to s tým výborné a voňavé.
porcie
príprava
na 240 °C
Postup
-
1
Z oleja a citrónovej šťavy vymiešeme niečo akoby majonézu, pridáme med, chilli a bylinky. Nesoliť. Do marinády dáme mäso pokrájané na kocky a necháme marinovať cez noc. Pred grilovaním osolíme.
-
2
Ponapichujeme na ihly, polejeme marinádou a dáme do rúry grilovať
-
3
Grilovala som 20 min. na 240° z jednej strany, potom som ihly otočila, znova pokvapkala marinádou a grilovala druhú stranu 15 min.
@afataga máš ten názov správne? nechcela si napísať Arrosticini
09:15
www.sitalemvkuchyni.cz/epizody/5/7/...