Antipasti pyramída

Ami El Gani
šéfkuchár reštaurácie a tapas baru Rambla v Bratislave, 11. marca 2010 10:27
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Antipasti pyramídaFoto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
20 min
príprava

Suroviny

TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Všetku zeleninu pokrájame na plátky, dáme grilovať asi 3 minúty z každej strany, posolíme, okoreníme a pokvapkáme olivovým olejom.

  2. 2

    Potom na tanier striedavo ukladáme jednotlivé plátky ugrilovanej zeleninky do pyramídy. Hotovú pyramídu opäť posolíme, okoreníme, pokvapkáme olivovým olejom a balzamikom.

  3. 3

    Náš tip: Taliansky termín pre predkrm - antipasti znamená „skôr ako cestoviny“ - čím je určený aj výber ingrediencií, a to: údeniny, syry, ryby, olivy, ovocie a rôzna nakladaná zelenina. Predjedlo izraelského šéfkuchára Ami El Ganiho je zdravým a chutným variantom, ktorý poteší nielen vegetariánov.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist