Antipasti pyramída

Ami El Gani
šéfkuchár reštaurácie a tapas baru Rambla v Bratislave, 11. marca 2010
Antipasti pyramída
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

4 ks
4 ks
4 ks
4 ks
4 ks
4 PL
 par kvapiek

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Všetku zeleninu pokrájame na plátky, dáme grilovať asi 3 minúty z každej strany, posolíme, okoreníme a pokvapkáme olivovým olejom.

  2. 2

    Potom na tanier striedavo ukladáme jednotlivé plátky ugrilovanej zeleninky do pyramídy. Hotovú pyramídu opäť posolíme, okoreníme, pokvapkáme olivovým olejom a balzamikom.

  3. 3

    Náš tip: Taliansky termín pre predkrm - antipasti znamená „skôr ako cestoviny“ - čím je určený aj výber ingrediencií, a to: údeniny, syry, ryby, olivy, ovocie a rôzna nakladaná zelenina. Predjedlo izraelského šéfkuchára Ami El Ganiho je zdravým a chutným variantom, ktorý poteší nielen vegetariánov.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: