Antipasti pyramída
Ami El Gani
šéfkuchár reštaurácie a tapas baru Rambla v Bratislave, 11. marca 2010
šéfkuchár reštaurácie a tapas baru Rambla v Bratislave, 11. marca 2010
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Všetku zeleninu pokrájame na plátky, dáme grilovať asi 3 minúty z každej strany, posolíme, okoreníme a pokvapkáme olivovým olejom.
- 2
Potom na tanier striedavo ukladáme jednotlivé plátky ugrilovanej zeleninky do pyramídy. Hotovú pyramídu opäť posolíme, okoreníme, pokvapkáme olivovým olejom a balzamikom.
- 3
Náš tip: Taliansky termín pre predkrm - antipasti znamená „skôr ako cestoviny“ - čím je určený aj výber ingrediencií, a to: údeniny, syry, ryby, olivy, ovocie a rôzna nakladaná zelenina. Predjedlo izraelského šéfkuchára Ami El Ganiho je zdravým a chutným variantom, ktorý poteší nielen vegetariánov.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu