Angelikina pochúťka (plnené bravčové rezne)

miloss2 - fotkamiloss2, 6. marca 2011
Angelikina pochúťka (plnené bravčové rezne)
Foto: miloss2

Neviem,prečo sa to volá Angelikina pochúťka,ale takto sa mi dostal ten recept do rúk a už je to aj moja pochúťka.

9
porcií
45 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
120 g
120 g
80 g
30 g
50 g
2 ks, červené guľaté
6 PL
2 KL
1 KL




Postup

  1. 1

    Bravčové mäso nakrájame na rezne, naklepeme a osolíme.Udený syr,šunku,pečienku,cibuľu a feferonky nakrájame.

    Angelikina pochúťka (plnené bravčové rezne) - obrázok 1
  2. 2

    Cibuľu dáme na trochu oleja,pridáme kuraciu pečienku,feferonky,udený syr a šunku.Orestujeme,nie dlho,aby sa syr úplne nerozlial,iba toľko aby sa zmes dala dokopy.Dáme vychladnúť.

    Angelikina pochúťka (plnené bravčové rezne) - obrázok 2
  3. 3

    Na každý rezeň dáme vychladenú plnku,preložíme a spichneme ihlou.

    Angelikina pochúťka (plnené bravčové rezne) - obrázok 3
  4. 4

    Rezne obalíme v polohrubej múke a smažíme na oleji z oboch strán,nie moc na prudko,aby sa mäso prepieklo.Do výpeku pridáme lyžičku masla,prilejeme deci vody,prevaríme,vložíme opečené rezne a ešte chvíľu podusíme.

    Angelikina pochúťka (plnené bravčové rezne) - obrázok 4

Diskusia k receptu

jeka
Je to dobré,my robíme k tomu plnku ako k hydinovému mäsku:vajíčka,petržl.vňať,strúhaná mrkva,strúhaný petržlen,strúhanka,korenie,soľ,kuracie pečienky ,to všetko spolu zmieame a plníme ňou rezne
cica2
vyskúšam, vyzerá to výborne...kk:)
torticka
Nenašla by sa ešte desiata porcia pre tortičku? Vieš, ona je pažravá.
miloss2
Torticka,desiata porcia je vždy pre kuchára,plnka vždy zostane a keď nie,tak aj tak zostane a malé odrezky mäsa,osmažené k tomu,tak to je ono.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia