Angelikina pochúťka (plnené bravčové rezne)

Autor receptu: miloss2

Neviem,prečo sa to volá Angelikina pochúťka,ale takto sa mi dostal ten recept do rúk a už je to aj moja pochúťka.

9
porcií
45 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Bravčové mäso nakrájame na rezne, naklepeme a osolíme.Udený syr,šunku,pečienku,cibuľu a feferonky nakrájame.
  2. Cibuľu dáme na trochu oleja,pridáme kuraciu pečienku,feferonky,udený syr a šunku.Orestujeme,nie dlho,aby sa syr úplne nerozlial,iba toľko aby sa zmes dala dokopy.Dáme vychladnúť.
  3. Na každý rezeň dáme vychladenú plnku,preložíme a spichneme ihlou.
  4. Rezne obalíme v polohrubej múke a smažíme na oleji z oboch strán,nie moc na prudko,aby sa mäso prepieklo.Do výpeku pridáme lyžičku masla,prilejeme deci vody,prevaríme,vložíme opečené rezne a ešte chvíľu podusíme.