Angelikina pochúťka (plnené bravčové rezne)
Autor receptu: miloss2
Neviem,prečo sa to volá Angelikina pochúťka,ale takto sa mi dostal ten recept do rúk a už je to aj moja pochúťka.
9 porcií |
45 minút príprava |
45 minút tepelná úprava |
Postup
- Bravčové mäso nakrájame na rezne, naklepeme a osolíme.Udený syr,šunku,pečienku,cibuľu a feferonky nakrájame.
- Cibuľu dáme na trochu oleja,pridáme kuraciu pečienku,feferonky,udený syr a šunku.Orestujeme,nie dlho,aby sa syr úplne nerozlial,iba toľko aby sa zmes dala dokopy.Dáme vychladnúť.
- Na každý rezeň dáme vychladenú plnku,preložíme a spichneme ihlou.
- Rezne obalíme v polohrubej múke a smažíme na oleji z oboch strán,nie moc na prudko,aby sa mäso prepieklo.Do výpeku pridáme lyžičku masla,prilejeme deci vody,prevaríme,vložíme opečené rezne a ešte chvíľu podusíme.