Foto: pusta
Adžika je koreniaca zmes zložená z rôznych byliniek a korenia. Používa sa na korenenia mäsa, najmä z hydiny, jahňaciny a rýb. Pridáva sa do Zobraziť celý popisAdžika je koreniaca zmes zložená z rôznych byliniek a korenia. Používa sa na korenenia mäsa, najmä z hydiny, jahňaciny a rýb. Pridáva sa do rôznych šalátov a na korenenie rôzne upravenej zeleniny, Najčastejšie sa používa v jedlách v Gruzínsku, Arménii, Rusku, ale aj inde.
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Všetky ingrediencie dobre zmiešame a doplníme octom.
- 2
Uskladňujeme vo vzduchotesných nádobkách na tmavom a chladnom mieste.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
varecha.pravda.sk/recepty/chmeli-suneli--doma-vyrobena-ko...
suneli