Foto: vretienko
Tento recept vznikol z ľútosti nad nespotrebovaným, práve dozretým avokádom, kúpeným za "babku" a použitým na dekoráciu.
5 - 10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Vezmeme smutne vyzerajúce, ale práve akurát odležané avokádo. Zbavíme ho kôstky a šupky. Roztlačíme vidličkou, alebo rozmixujeme ponorným mixérom. Pridáme najemno nastrúhaný tvrdý syr, pretlačený cesnak, vegetu, soľ a štipku korenia. Premiešame. Pripravíme 6 hrianok, natrieme, ozdobíme podľa nálady a podávame.
- 2
Jednoduchá, rýchla a veľmi chutná nátierka.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
PS: Avokado hned zoxiduje -zcernie ked sa neprida citron alebo limetka