Slaný Pondelok:
Zunoval sa vám vyprážaný kapor? 10 tipov ako pripraviť rybu na štedrovečerný stôl

Redakcia Varecha.sk, 22. decembra 2016     7 minút čítania

Ryba nesmie na vianočnej hostine chýbať. Kým kedysi hral prvé husle kapor vyprážaný v trojobale, dnes si radi pochutnáme aj na iných jeho úpravách a rôznych druhoch rýb. Tu je našich 10 receptov, ako si ich na Štedrý večer môžete pripraviť.

Losos s teplým šošovicovým šalátom (fotorecept)


Foto: Kaschmere



Treska so zemiakovou kôrkou


Foto: Pravda - Ľuboš Pilc



Pečený pstruh v maslovo-citrónovom kúpeli (fotorecept)


Foto: Monty469



Losos s cviklovým šalátom a baby špenátom


Foto: Mandarin999



Pečený vianočný kapor v mise


Foto: Pravda - Ivan Majerský



Treska v jogurtovom kabátiku


Foto: Diabambulka



Pstruh na citrónovom masle


Foto: Radox1



Kapor na víne s cesnakom


Foto: Monty469



Pečený losos


Foto: Kimlo



Nórska treska pečená v majonéze (fotorecept)


Foto: Tinca







Chcete dostávať každé ráno redakčný výber nových receptov zo stránky Varecha.sk do e-mailu?






Sladké inšpirácie na víkend












Zdravé recepty na celý týždeň















Diskusia k článku







 



TOPlist