Ukážeme vám, ako pripraviť domácu klobásku. Zvládne to každý

Redakcia Varecha.sk, 20. februára 2017 o 08:00

Niet nad domáce údeniny: klobáska, slaninka, tlačenka. Až sa slinky zbiehajú. Príprava doma pripravenej klobásky sa môže zdať komplikovaná, ale verte, podľa našich receptov ju určite zvládnete aj vy. Neuveríte, kým nevyskúšate!

Domáca údená klobása


Foto: Enerrgizer



Klobása z ryby


Foto: Mesiar50



Debrecínska klobása


Foto: Tassiedevil



Domáce klobásy maďarského typu


Foto: Manek380



Domáca klobása


Foto: Mesiar50



Domáca vínna klobása


Foto: Iva2111



Poľská surová klobása biela - Kiełbasa surowa polska


Foto: Sbohemrozume



Klobásky na pečenie


Foto: Yogicek



Čabajská klobása


Foto: Kimlo



Lahôdková klobása vínna


Foto: Tassiedevil






Zaujal vás tento článok?

Všetky nové články a recepty môžete dostávať každé ráno do vašej e-mailovej schránky.






Sladké inšpirácie na víkend












Zdravé recepty na celý týždeň











Komentáre k článku:
  • používateľ nemá avatarCiro 20. februára 2017 o 09:29

    Už tešim na vyrobu
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarMarikafil 20. februára 2017 o 16:00

    A keby si niekto netrúfol, príďte sa pozrieť už túto sobotu 25/2 do Sládkovičova na X. medzinárodný klobáskový festival! Uvidíte pri práci na výrobe klobás viac ako 25 družstiev a ak budete mať šťastie, dostanete zo suchých a vyúdených aj ochutnať! A samozrejme aj všeličo iné!
    @zareaguj
  • bubaya - fotkaBubaya 21. februára 2017 o 00:23

    Ach, keby klobásy mali krídla, nebolo by krajších vtákov na svete. Ale všetko má svoj koniec, iba klobása má dva. A tu je návod:



    @zareaguj


Pridaj komentár k článku:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist