O víne:
Ste na mladé, alebo na staré? Máme obe!

Martin Motáček, Vino.Pravda.sk, 8. marca 2017     3 minúty čítania

Prof. Vilém Kraus, nestor českého vína, raz povedal, že čím je starší, tým radšej má mladé vína. Ich vitalitu a energiu. Známe príslovie však tvrdí, že: ,,Na kúrenie staré drevo, na rozhovor starý priateľ a na pitie staré víno". Kto má teda pravdu?



Všetci! Je to iba na Vás, aké vína preferujete. Ak máte radi sviežosť a ovocnosť primárnej aromatiky, pripravili sme pre vás balíček 6 mladých, explozívne ovocných vín, ktoré vám pripravia letnú náladu už teraz. Všetky vína sú len nedávno uvedené na trh, sú starostlivo vybrané someliérom z malých vinárstiev, ktoré (ak ešte nepoznáte), musíte spoznať!

Kto je však na staršie, nech len trošku pozrie nižšie. Nájde tám pár príkladov, aké vína vieme pre Vás zabezpečiť. Na objednávku, samozrejme, dodávame vína ľubovolného ročníka, svetových značiek. Napríklad aj od roku 1929 vyššie!

Mladé slovenské vína ročníka 2016



Mladé slovenské vína - ročník 2016

Mladé slovenské vína ročníka 2016 sú tu! Pozrite si a vychutnajte si na Vino.Pravda.sk degustačný set mladých vín z Malokarpatského regiónu. Svieže, chrumkavé a hravé. Na zdravie!

Tento set obsahuje tieto vína:
1. KARPATSKÁ PERLA - Irsai Oliver 2016
2. Modran Klimko Wine - Muškát moravský, akostné 2016
3. Repa winery - Műller Thurgau D.S.C. Dubová 2016
4. Vinárstvo Rariga - Alibernet rosé D.S.C. akostné 2016
5. Tri Hony - Svätovavrinecké rosé, akostné 2016 (polosuché)
6. Vínko Klimko Modra - Dunaj 2016


Kúpiť celý degustačný set



Chcete dostávať Víno týždňa?

* indicates required


Diskusia k článku







 



TOPlist