Trendy:
Sladké pokušenie - PRVÁ kuchárska kniha s receptami z Varecha.sk je na svete - 20 % ZĽAVA

Redakcia Varecha.sk, 15. novembra 2017     4 minúty čítania

Je príprava sladkých dobrôt vašou srdcovou záležitosťou alebo sa na prvé kroky na cukrárskej dráhe ešte len nesmelo chystáte? Máme pre vás dobrú správu: Vydali sme Sladké pokušenie – kuchársku knihu s overenými receptami našich Varecháčov!

Predpredaj knihy. 20 % zľava pri platbe platobnou kartou. Odosielanie kníh už najbližší týždeň. Ak ste si kúpili 15. novembra knihu s vyššou cenou, bude vám rozdiel v cene (čiže 20 % zľava) vrátený.



Táto unikátna zbierka je zostavená z receptov prispievateľov portálu Varecha.sk a za každým sa skrýva reálny človek – či už obyčajná gazdinka, mama na materskej dovolenke, milujúca babka, vitálna dôchodkyňa, zamestnaná manželka, žena v domácnosti alebo muž, ktorý rád pečie. Všetci majú jedno spoločné – často pečú a vyvárajú pre svojich blízkych a preto sú ich recepty odskúšané a hlavne chutné.

Od momentu založenia webovej stránky Varecha.sk v októbri 2009 do dnešných dní sa na stránke nazbieralo neuveriteľných 50-tisíc receptov! Bola by škoda tieto fantastické recepty neposunúť aj za hranice virtuálneho sveta. Keďže viac ako polovica receptov na Varecha.sk je „sladká“, rozhodnutie, čomu bude kuchárska kniha venovaná, bolo teda celkom jednoznačné. Vybrať však z toho množstva len približne stovku receptov nebolo vôbec ľahké. Chceli sme, aby ste v knihe našli recepty tradičné, hoci každý z nich vás určite prekvapí nejakou nuansou svojho autora, a zároveň sme vás chceli potešiť aj receptami, ktoré nie sú celkom obvyklé. Preto v knihe nájdete aj recepty vhodné pre celiatikov, vegánov či ľudí, ktorí obmedzujú príjem cukru.



Pre lepšiu orientáciu sú recepty v knihe rozdelené do štyroch kategórií: Drobné pečivo, Koláče, Nepečené dezerty a Zákusky. Pri každom recepte je uvedená aj prezývka autora, pod akou je registrovaný na Varecha.sk a internetová linka, na ktorej ho nájdete na stránke Varecha.sk. Tu si môžete prečítať pôvodný autorský recept, vo väčšine prípadov aj s postupovými fotografiami prípravy.

Veríme, že kuchárska kniha Sladké pokušenie spraví radosť nielen všetkým oddaným Varecháčom, ktorých zásluhou je Varecha.sk taká skvelá! Potešte ňou seba či svojich blízkych a objednajte si unikátnu knihu už teraz.

Predpredaj knihy. 20 % zľava pri platbe platobnou kartou. Odosielanie kníh už najbližší týždeň. Ak ste si kúpili 15. novembra knihu s vyššou cenou, bude vám rozdiel v cene (čiže 20 % zľava) vrátený.

Diskusia k receptu

60 komentáre k článku
Som rada, že už vyšla veľmi sa na ňu teším nakoľko mám tam aj ja jeden recept. Len by som si ešte chcela objednať dve tieto knihy pre dcéru a nevestu na Vianoce, tak sa pýtam či mi určite do Vianoc prídu keď si ich teraz objednám.
Srdečná vďaka za odpoveď.
Zatiaľ je dostupná platba kartou. Ak sa ozve veľa ľudí v komentároch, že by chcelo dobierku, tak ju vieme zapnúť (len dobierka stojí o 1,20 Eur vraj viac)
ZĽAVA V PREDPREDAJI.

Od teraz počas celého predpredaja nová cena - o 20% nižšia. V predpredaji sa dá kniha kúpiť za 7,92 Eur (bežná cena knihy bude 9,90 Eur).

Tí ľudia, ktorí si medzitým UŽ ZAPLATILI knihu v plnej cene, dostanú budúci týždeň spolu s knihou ospravedlnenie a rozdiel v cene (1,98 Eur za knihu im bude vrátený manuálne účtovníčkami z Pravdy).
@Tomas , toto ste trochu nedomysleli. Tu predpredajnu zlavu ste mali dat hned. Urcite si nepojdem pre € 1,98. Mam to trochu od ruky, ca 900km. Knihu som objednala pre mamu a uviedla aj jej adresu. Ak je moznost, rada Vam tie peniaze venujem do redakcnej kasicky na kavu.
@Zolik (16.11.2017 16:41)
Ospravedlňujem sa, možno som to nenapísal najjasnejšie. Rozdiel v cene bude vrátený účtovníčkami manuálnou platbou, čiže to budú ručne posielať (buď prevodom alebo naspäť na príslušnú kartu - to neviem).

Tým som chcel povedať, že to nerobí automat, ale nejaká zamestnankyňa to bude riesiť spolu s generovaním faktúry a zasielaním balíčku s knihou. Čiže tým som myslel, že to potrvá asi pár dní.
Ak ste si kúpili a zaplatili knihu 15. novembra s vyššou cenou. Tak rozdiel v cene vám bude zaslaný naspäť, len to niekoľko dní potrvá. Pravdepodobne sa to bude vyúčtovávať spolu s generovaním faktúry, keď sa bude posielať kniha.
@Tomas , dakujem za vysvetlenie. Ja som to naozaj pochopila tak, ze rozdiel v cene bude vrateny manualne, cize v hotovosti, v uctarni nakladatelstva. :-)
@Tomas :
Bude tu aj moznost zaslania knihy do zahranicia s tym, ze platba moze byt uhradena by
"Visa card" , alebo ostane len moznost najst si - a poziadat niekoho miestneho zaslania tejto knihy?
Dakujem za odpoved a zelam vela dobreho v zivote osobneho ci pracovneho uspechu.
Honestka.
@Honestka (17.11.2017 03:46)

Ja som na to myslel, pýtal som sa pár dní pred spustením formulára, ale bolo mi povedané, že nebudú robiť cenník do iných krajín.

Čiže oficiálna distribúcia z Pravdy do iných krajín (vrátane Česka) žial nebude.

Ale ak je záujem, možem osobne kúpiť zopár kníh a nejakým kuriérom ich jednotlivo posielať. Len asi by bolo treba každého kuriéra jednotlivo zistiť.
@Kecemis (17.11.2017 14:52)
Žiaľ dnes to už nestihneme (ešte sa kniha tlačí). Okolo 22. novembra alebo 23. novembra by mali byť pripravené. Ale ďakujeme za ochotu, poteší to.
Aj ja gratulujem, dobrý počin! Kniha je kniha, tu nikdo nehekne, ani neotrolí. Krásné titulní foto. Krásný darček od Ježíška - Varechy.
@Tomas (17.11.2017 11:44)

Tomas,
Dakujem Ti, aj za navrhnutu ochotu zaslania tejto knihy, verim, ze bude iste aj viacej zaujemcov z tychto koncin, pretoze takato "Rarita" ako Prvotina je aj pre nas krasna idea. Mnohym z nas Znova prinesie, ci nanovo pripomenie krasne zaciatky prijemnych a niekedy ozaj aj dlhych chvil stravenych tu v zaciatkoch tejto stranky.
Neviem si predstavit pracu komisie, ktora z tych 50 a viac tisic receptov robila vyber... Gratulujem vsetkym vyvolenym!

Po kontakte s Mirkom K. uvidim co sa podarilo a ak, tak sa znova ozvem a este raz Ti Tomas dakujem.
= @Mirko : prosim, kukni na SKYPE. Dakujem!
@Luwinka (21.11.2017 20:20)

Všetci Varecháči, recepty ktorých sme zverejnili v kuchárskej knihe, boli počas septembra - októbra 2017 oslovení e-mailom. Museli tiež vyplniť súhlas so zverejnením svojho receptu a svoj recept autorizovať (skontrolovať).
K nam kniha dorazila uz v nedelu. Dakujem za vydatnu pomoc pocnuc Tomasom, u ktoreho to zacalo, Andrejku ktora to vsetko vybavila a Janku ktora mi knizky osobne odovzdala. A tak asi momentalne drzime record co sa tyka vzdialenosti. Uz v podstate zostavaju len dve destinacie ktore nas mozu este prekonat.
Este raz vdaka za pristup a ochotu vynalozenu k spokojnosti aj nas inostrancov.
Tak sa vytešujem z knihy aj v PO,už som ju dala aj na Face.....reklama nezaškodí.Alebo chválenkárstvo? Dôležité je,že sa všetci tešíme.A držím palce redakcii,aby nasledovalo aj ďaľšie vydanie. Ďakujeme :-).
Pripajam sa k tomu co vyssie pise @Kecemis , pretoze uz aj ta dalsia destinacia bola prekonana.
Taktiez dakujem redakcii za vydatnu pomoc pri jej dorucovani za takych zvlastnych okolnosti.
Naviac dakujem redakcii za prijemny darcek navyse, ktory ma prijemne prekvapil, a o to viac aj potesil!
Pre jeho vzacnost, na tomto kontinente ho s hrdostou budem v mojej domacnosti vyuzivat a nepochybujem, ze u Mirka tomu bude taktiez.
Kniha vcera vecer dorazila k nam domov pricom ma potesilo hlavne prijemne stretnutie a posedenie
s Mirkom.
Prva varechacska kniha je pekne spracovana aj preto, ze ste nesetrili na dobrom materialy a jej grafickej uprave a hlavne na krasnom kriedovom papieri, kde sa obrazky jednotlivych receptov vynimaju a vysledok je ozaj ELEGANCIA - aj preto krasny vianocny darcek.

Verim, ze redakcny team bude dalej uspesny pri priprave a vydavani dalsich “pokracovani” v zacatej ere kolekcii tychto jedinecnych varechacskych uspechov.
Honestka.
@redakcia ,
dnes sa mi dostal do rúk žltý "papierik" výzva prevziať doporučeného balíčku, to čo som rozbalila, aké milé prekvapenie, krásny darček, nemám slov, preto sa odvolávam na našu @Honestka (2.12.2017 14:00) krajšie by som to ani nenapísala, kvalitne spracované, krásne aranžované a tá kvalita papiera stačí pohladiť a pri varení či pečení sa veru nezamastí.
Určite sa poteším ďaľších vydaní.
varecha.sk má na výber vďaka všetkým prispievateľom :-) Tomas, Andrejka, Janka , želám veľa úspechov, nech sa darí, odviedli ste krásnu prácu .


Kniha dnes dorazila aj na vychod k nam. Dakujem velmi pekne, je super. Dakujem redakcii, odviedli ste krasnu pracu. Nech sa vam dari aj nadalej
Kniha prišla vo štvrtok aj k nám, veľmi sa z nej teším a som rada, že som bola aj ja vybraná ako spoluautorka tejto krásnej sladkej knihy a že tam môžem byť v milej spoločnosti varecháčok a varecháčov, Ďakujem redakcii za výborný nápad a tiež super komunikáciu a trpezlivosť, ktorú určite pri príprave tejto sladkej knižky potrebovali.♥
Milí Varecháči, ďakujeme za milé ohlasy. Sme naozaj úprimne radi, že sa vám knižka páči.
Len ju - naliehame na vás - nešanujte, dobrá kuchynská kniha musí mať patinu od mastných prstov a poohýbané rožteky strán s obľúbenými receptami. Iba vtedy vidno, že obsahuje dobré recepty a je používaná. Takže hor sa do predvianočného vypekania :)
Kniha je krasna! Naozaj som milo prekvapena, ze co mi to pride po tej "hlupej" diskusii. Dakujem, Varecha, admini, adminky a kol. odviedli ste skvelu pracu. Az ma prekvapili nadherne spracovane recepty a fotky, radost listovat. A su tam vsetci moji oblubeni autori, ktorym sa nelenilo vyplnit formular :) Tesim sa na dalsie vydanie, na novu temu, tato je nanajvys aktualna, dam si ju pod stromcek a nielen mne :) Krasne sviatky a vela chuti do dalsej prace.
Naša kuchárska kniha Sladké pokušenie šťastne dorazila aj Zuzane na Nový Zéland. Ďakujeme za priazeň a nech Vám dezerty z nej chutia aj na druhom konci zemegule :)




Pridaj komentár k článku:



TOPlist