Receptový súboj:
Paprikáš verzus perkelt

Redakcia Varecha.sk, 7. januára 2019     7 minút čítania

Máte radi perkelt? Alebo paprikáš? Že aký je v tom rozdiel? V podstate len jediná ingrediencia. Ak na konci prípravy k mäsu, či už hovädziemu, bravčovému, kuraciemu, pridáte smotanu, navarili ste paprikáš. Ak nie, pochutnáte si na perkelte. Čo je ale najdôležitejšie, skvelé sú oba!

Môj tradičný kurací paprikáš


Foto: Mandarin999



Hliva a držky v perkelte (fotorecept)


Foto: Begonia2



Paprikáš z kuracích pŕs s cuketkami a hubami (fotorecept)


Foto: Sracz



Perkelt z kuracích žalúdkov (fotorecept)


Foto: Kukulienka71



Paprikáš z králika


Foto: Radox1



Maďarský perkelt s nokerlami


Foto: Izabella929



Paprikáš s kápiou


Foto: Jody



Bravčový perkelt z mangalice (fotorecept)


Foto: Mariaklara



Paprikáš z morčacích stehien (fotorecept)


Foto: Gordonko



Bravčový paprikáš s nokerlami (fotorecept)


Foto: Nigella87






Chcete dostávať každé ráno novinky zo stránky Varecha.sk do e-mailu?






Sladké inšpirácie na víkend












Zdravé recepty na celý týždeň














ANKETA: Vedeli ste, aký je najpodstatnejší rozdiel medzi perkeltom a paprikášom?

73,8%



26,2%





Diskusia k receptu

3 komentáre k článku


Pridaj komentár k článku:



TOPlist