Ideme do finále:
10 receptov ako pripraviť rybu na vianočný stôl

Redakcia Varecha.sk, 23. decembra 2018     7 minút čítania

Už zajtra príde deň D. Všetko bude napečené, upratané, šalát nachystaný, vianočná polievka bude bublať na sporáku. Čaká vás však ešte posledný kuchársky počin - príprava ryby na štedrovečerný stôl. Už viete ako s ňou naložíte? Ak ešte váhate, tu je 10 spôsobov ako pripraviť kapra, pstruha, lososa, zubáča, pražmu či mrazené rybie filety.

Kapor po strašnicku


Foto: Remcula



Pstruh pečený na masle s mandľami (fotorecept)


Foto: Elenas



Opražený losos na zelenine a so špenátovou zemiakovou kašou (fotorecept)


Foto: Kecemis



Pečený kapor


Foto: Jano46



Opražená ryba z mrazených filiet (fotorecept)


Foto: 2010



Pstruh lososovitý s brokolicovým pyré


Foto: Rubyrom



Zlatá pražma s batátovým pyré a grilovanou zeleninou


Foto: Lenkapalenka



Losos na panvici


Foto: Tiginko



Kapor po mlynársky s listovým šalátom


Foto: Pravda - Ľuboš Pilc



Candát (zubáč) s holandskou omáčkou


Foto: Rubyrom






Chcete dostávať každé ráno novinky zo stránky Varecha.sk do e-mailu?






Sladké inšpirácie na víkend













Zdravé recepty na celý týždeň
















ANKETA: Pripravujete vždy na štedrý večer kapra?

35,5%



64,5%







Diskusia k článku

2010
No co uz, krasny dvojkilovy chnapac cerveny pripraveny na tropicky, zazvor, citronova trava, kafirova limetka a listky, chilli. Vsetko hotove, prislo vela ludi a alkoholu a plus alzheimer... zabudli sme ho dat na grill.









 



TOPlist