Súťaž:
Pridaj recept a vyhraj panvicu GreenPan NAIROBI Wok !

Varecha.sk, 10. februára 2011     6 minút čítania

Pridaj dobrý recept, a si v hre o panvicu GreenPan NAIROBI Wok! [AKTUALIZOVANÉ 17.02.2011 o výhercov súťaže]

Panvicu GreenPan NAIROBI Wok získavajú recepty:

Kuracia pochúťka vo woku od používateľa Ketty3811

Aromatická bravčová špecialita vo woku od používateľa Klaura

Veľmi rýchla zelenina s tofu od používateľa tornadolue

Výhercom srdečne blahoželáme, budeme ich kontaktovať na emailové adresy zadané pri registrácii na Vareche.




Pôvodný text článku:

Stačí do štvrtka 17. februára 2011 pridať vlastný fotorecept jedla pripraveného vo woku na stránku Varecha.sk. Z pridaných receptov vyberieme tri, ktorých autori vyhrajú panvicu GreenPan NAIROBI Wok.

Nezabudnite preto keď budete niečo kuchtiť, mať nachystaný fotoaparát alebo mobil s foťákom a celý postup prípravy vo woku dôkladne zdokumentovať. Čím viac receptov pridáte, tým väčšia bude vaša šanca na výhru.

Pri vkladaní receptu napíšte k jeho názvu do zátvorky „fotorecept“. Každý takto označený recept pripravený vo woku bude zaradený do tejto súťaže. Dôležitým kritériom pri rozhodovaní o výhercoch bude aj správne pridaný recept, čo znamená že budú správne vyplnené všetky kolónky v postupe pri ukladaní receptu a takisto pridelené zodpovedajúce tagy (napr. že ide o bezmäsité, jarné jedlo, z francúzskej kuchyne atď.).




GreenPan NAIROBI Wok

GreenPan je prvý „zelený“ riad, ktorému nejde len o vaše zdravie, ale aj o zdravie našej planéty. Nepriľnavý keramický povrch THERMOLONTM neobsahuje PTFE, a preto pri zahriatí nad 260°C neuvoľňuje toxické výpary. Je vyrábaný bez použitia toxického PFOA, ktoré škodí životnému prostrediu THERMOLON je rezistentný voči teplotám až do 450°C preto je veľmi odolný a má dlhú životnosť. Dokonalá tepelná vodivosť a vysoká odolnosť znamenajú skvelú použiteľnosť pri smažení, dusení a dokonca i flambovaní! V porovnaní s inými výrobkami je pri výrobe GreenPan do atmosféry uvoľnené o 60% menej CO2.

Vaša obľúbená panvica s nepriľnavým povrchom môže byť nebezpečná. Pri zahriatí nad 260°C sa totiž povrch panvíc na báze PTFE začína rozkladať a pri vyšších teplotách vzniká plynné fluoropolymérum, ktoré je zdraviu škodlivé!!!

Panvice GreenPan s nepriľnavým keramickým povrchom Thermolon® Endurance sa od všetkých nepriľnavých panvíc líšia tým, že neobsahujú žiadne PTFE ani PFOA, pri prehriatí neprodukujú toxické výpary a ich zdravotná nezávadnosť je certifikovaná poprednými svetovými autoritami (FDA, TÜV, SGS).

Bližšie informácie nájdete na www.vasekuchyne.sk . Zoznam všetkých súťaží Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je Perex, a.s., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína vo štvrtok 10. februára 2011 v momente vyhlásenia súťaže a končí nasledujúci štvrtok 17. februára o 12:00, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je registrácia na Varecha.sk (pozri podmienky používania) a pridanie aspoň jedného vlastného fotoreceptu jedla pripraveného vo woku počas trvania súťaže. Všetky recepty pridané na Varecha.sk v uvedenom termíne spĺňajúce podmienky pridaného receptu sa súťaže účastnia automaticky.
  • Porota zložená z pracovníkov redakcie Varechy vyberie podľa vlastného uváženia vyhrávajúce recepty z tých, ktoré jej boli doručené od vyhlásenia súťažného kola do jeho uzávierky. Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Kritériá na výber vyhrávajúcich receptov sú: dodržať aktuálnu podmienku súťaže, originálnosť receptu, jeho praktickosť a realizovateľnosť, odborná úroveň, jazyková úroveň receptu, fotodokumentácia hotového jedla.
  • Porota zverejní názvy vyhrávajúcich receptov a identifikačné znaky ich autorov na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Porota zo súťaže vylúči recepty nespĺňajúce podmienky používania Varecha.sk.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec Perex, a.s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • Diskusia k článku

    andys
    Ďalšia krásna cena :-) Môj wok recept som dala včera, škoda. Ale držím palce niekomu ďalšiemu :-)
    klaura
    krásna cena ... veru, zišla by sa ... :)
    jatanika
    veru, pekná cena, aj by sa zišla... už len zabehnúť kúpiť wok...
    remcula
    No, super, jenže pánev wok, kterou jsem měla jsem před tádnem darovala dceři :-(
    scarinko
    hmm zaujimava sutaz, na to aby niekto vyhral wok tak uz musi nejaky woik mat.
    elantra
    vaaaau tak toto je perfektna cena!!! o dovod viac navarit nieco fajnucke :)
    aresko2
    držím palce všetkým, ktorí rozmnožujú počet receptov na tejto stránke!!!
    tukino
    Pralinkové rezy 100Ks
    Suroviny: cukor kryštálový, múka polohrubá, vajcia, kakao, palmarín, krémový prášok, sušené mlieko, čokoláda, tuk voda, džem, podzemnica- vlašské orechy, rumová príchuť.
    Postup:Biely korpus: cukor kryštálový 0,40g, múka polohrubá 0,50g, vajcia 0,65g, voda 0,05g: Cukor a vajcia šľaháme až do peny, potom pridáme múku a prilejeme si vodu spravíme si dva korpusy a dáme piecť pri 180-220 C.
    Postup:Hnedý korpus: cukor kryštálový 0,45g, múka polohrubá 0,43g, vajcia 0,7g, kakao 0,04g, voda 0,07g:Cukor a vajcia šľaháme až do peny potom pridáme múku s kakaom a nakoniec vodu spravíme si taktiež dva korpusy a pečieme ich pri 180-220 C .
    Krém: cukor kryštálový 0,35g, kakao 0,10g, palmarín 0,75g, krémový prášok 0,08g, sušené mlieko 0,05g, voda 0,60g, rumová príchuť 0,04g.
    Postup:rozdelíme si vodu na dve časti , jednu časť dáme variť , do druhej si vlejeme krémový prášok a sušené mlieko rozmiešame si to habarkou a kedˇnám bude voda vrieť vlejeme to tam a miešame to kým nám to nezhustne potom to necháme vychladnúť a potom tam postupne pridávame cukor, palmarín a vyšľaháme a nakoniec trochu rumovej príchute . A natierame 2 korpusy krémom a medzi to dáme nejaký džem. A nakoniec si dáme dalšie dva korpusy a natrieme ich ked to bude ponatierané dáme si navrch čokoládu. DOBRÚ CHUŤ.... S pozdravom Michaela :-)
    elekra
    Recept som zverejnila, tajne dúfam, že sa mi možno nejaký ten wok ujde!
    tatranka
    Wok nemám,ale mám vyššiu panvicu a v tej varím ako vo woku.Aspoň si to myslím.No čo nie je môže byť?Však?
    tinca
    blahoželám výhercom, @klaura splnil sa ti sen, zišla by sa a máš ju, teším sa s tebou, že jedna cena ide aj k nám
    klaura
    ďakujééééém, veľmi sa tešíííím :) :) :)
    remcula
    Blahopřeji všem výhercům!!!!! Ze srdce vám všem výhru přeji!!




     



    TOPlist