Súťaž:
Pridaj recept a vyhraj balíček od spoločnosti Henkel!

Varecha.sk, 10. marca 2011     5 minút čítania

Máš v zásobe dobré kuchárske recepty? Portál Varecha.sk ich odmení balíčkom od spoločnosti Henkel! [AKTUALIZOVANÉ 24.02.2011 o výhercov súťaže]

Balíček od spoločnosti Henkel získavajú recepty:

Crème brûlée od používateľa janger

Makloubeh - makluba od používateľa 2010

Kapustové omelety od používateľa jatanika

Baklažán s kuskusom od používateľa Teresa21

Huby v zemiakovej perinke od používateľa Zirafninka1


Výhercom srdečne blahoželáme, budeme ich kontaktovať ma emailové adresy zadané pri registrácii na Vareche.




Pôvodný text článku:

Stačí do štvrtka 17. marca 2011 do 12:00 pridať vlastný recept na stránku Varecha.sk. Z pridaných receptov vyberieme päť, ktorých autori vyhrajú výrobky od spoločnosti Henkel.



Hráte o 5 x balíček od spoločnosti Henkel (v každom balíčku 2x Perwol, 2x Pur, 2x Persil.)



Perwol Balsam Magic

Jemné tkaniny a odevy z vlny sú veľmi citlivé a vyžadujú si špeciálnu jemnú starostlivosť. Potrebujú Perwoll. Perwoll je špeciálny prací prostriedok vyvinutý na pranie jemných tkanín. Postará sa nielen o Vaše odevy z vlny, ale aj o čierne tkaniny, farebné tkaniny a všetky ostatné typy jemných textílií. Perwoll – jemné odevy budú naďalej vyzerať ako nové, a to dokonca aj po niekoľkých praniach.

Zoznam všetkých súťaží
Pravidlá súťaže
  • Organizátorom súťaže je Perex, a.s., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína vo štvrtok 10. marca v momente vyhlásenia súťaže a končí nasledujúci štvrtok 17. februára o 12:00, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je registrácia na Varecha.sk (pozri podmienky používania) a pridanie aspoň jedného vlastného receptu počas trvania súťaže. Všetky recepty pridané na Varecha.sk v uvedenom termíne sa súťaže účastnia automaticky.
  • Porota zložená z pracovníkov redakcie Varechy vyberie podľa vlastného uváženia vyhrávajúce recepty z tých, ktoré jej boli doručené od vyhlásenia súťažného kola do jeho uzávierky. Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Kritériá na výber vyhrávajúcich receptov sú: originálnosť receptu, jeho praktickosť a realizovateľnosť, odborná úroveň, jazyková úroveň receptu, fotodokumentácia hotového jedla. Fotografia nie je podmienkou, ale dôležitým kritériom pri hodnotení receptu.
  • Porota zverejní názvy vyhrávajúcich receptov a identifikačné znaky ich autorov na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Porota zo súťaže vylúči recepty nespĺňajúce podmienky používania Varecha.sk.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec Perex, a.s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • Diskusia k článku

    straka1
    môj "vegánsky"boršč- by mohol priniesť šťastie-aj keď netvrdím,že ho teraz nemám-poteší človeka každá výhra.
    klaura
    určite pekná cena, ktorá urobí radosť každej z nás ... :)
    jatanika
    veľmi pekne ďakujem! takéto vecičky sa vždy zídu... potešili ste ma.... :-)))
    janger
    Dakujem velmi pekne :-))). A tiez ostatnym blahozelam ku krasnej vyhre!




     



    TOPlist