Osviežte sa pivami s nádychom letných dní

Inzercia, 21. mája 2013     2 minúty čítania

-Inzercia-
Dodržiavať pitný režim je nutné vždy, no v teplé jarné a letné dni si telo akoby samo pýtalo osviežujúci nápoj. Ak hľadáte drink, ktorý Vám spestrí chvíle oddychu a pomôže zabudnúť na všetky problémy, skúste niektoré z ochutených pív zo sortimentu spoločnosti Lidl.

Máte chuť na overenú kombináciu piva a citrónovej šťavy s nízkym obsahom alkoholu? V tom prípade stavte na radler značky Grafenwalder. Alebo chcete vyskúšať o čosi netradičnejšiu kombináciu? Ľahká pomoc, v regáloch hľadajte Argus Rubi. Ide o vynikajúci mix svetlého výčapného piva s malinovým sirupom. Orosenou novinkou je pšeničné pivo Grafenwalder miešané s osviežujúcim nápojom s grapefruitovou príchuťou. Nájdete ho v praktickej umelohmotnej fľaši s uzatvárateľným vrchnákom. Zárukou kvality je zlatá medaila Nemeckej poľnohospodárskej spoločnosti (DLG). Štvrtým do partie je Argus El Bravos, v ktorom sa obľúbený zlatý mok v ideálnom pomere spája s mexickým národným bohatstvom – tequilou. Tento svetlý výčapný ležiak s nádychom exotiky je zárukou nevšedného zážitku.

Pokiaľ si teda letný relax spájate s vychladeným pivom a máte chuť na niečo nové, neváhajte a navštívte najbližšiu predajňu Lidl, určite si vyberiete.









 



TOPlist