Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Tie trónia v ponuke desaťročia a sú stále rovnako obľúbené. U nás medzi ne určite patria veterníky, krémeše a punčové rezy.
Samozrejme, kvalita surovín, z ktorých sú napríklad krémeše a veterníky pripravené, sa od prevádzky k prevádzke líšia. Ak máte takú, v ktorej vám chutia, je to super. Ak nie, môžete si ich pripraviť občas doma. Ich príprava nie je úplne jednoduchá, vyžaduje totiž nejaký čas a trošku zručnosti. Na druhej strane – nie je to nič, čo sa nedá doma zvládnuť a suroviny, ktoré na to potrebujeme, sú bežne dostupné.
Jedinou nevýhodou týchto zákuskov je, že sa neoplatí robiť ich v malom množstve a nevydržia týždeň či dva, takže ich treba pripraviť vtedy, keď vieme, že ich budeme mať komu ponúknuť.
Diskusia k článku