Máj, bryndze čas! 10 receptov, v ktorých si vychutnáte čerstvú várku pochúťky z ovčieho mlieka

Redakcia Varecha.sk, 7. mája 2018 o 08:00

Máj je nielen čas lásky, ale aj obdobie, kedy sa k nám dostáva čerstvá bryndza. Na rozdiel od zimnej má táto jarná pochúťka z ovčieho mlieka lahodnejšiu, jemnejšiu chuť a je nabitá zdraviuprospešnými látkami. A nemusia z nej byť len bryndzové halušky. Presvedčte sa...

Portobello huby plnené bryndzou s mangovou salsou


Foto: Sweetlaab



Demikát / bryndzová polievka


Foto: Mitzy



Nebíčkový bryndzový podplamenník (fotorecept)


Foto: Delight



Bryndzový posúch s kôprom (fotorecept)


Foto: Ivanapp



Poğaça/ Pórovo-bryndzové poača (fotorecept)


Foto: Cesminaz



Baklažánové veže (fotorecept)


Foto: Eruska25



Plnené kuracie stehno bryndzou a kôprom (fotorecept)


Foto: Izabella929



Zapekané baklažánové rolky (fotorecept)


Foto: Kukulienka71



Brokolica zapečená s bryndzou a prosciuttom (fotorecept)


Foto: Tiginko



Široké rezance s bryndzou a rukolou


Foto: Paploska






Chcete dostávať každé ráno novinky zo stránky Varecha.sk do e-mailu?






Sladké inšpirácie na víkend














Zdravé recepty na celý týždeň
















Komentáre k článku:

Pridaj komentár k článku:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist