Foto: paploska
Najchutnejšie budú s májovou bryndzou, ale potešia vás aj v zime. Ak dostanete chuť na niečo ľahké a hlavne rýchle, tento recept výborne poslúži. Zobraziť celý popisNajchutnejšie budú s májovou bryndzou, ale potešia vás aj v zime. Ak dostanete chuť na niečo ľahké a hlavne rýchle, tento recept výborne poslúži. Ja som ho využila pred Vianocami, a na odľahčenie bude aj po Vianociach :-) A aby som nezabudla, naučila ma ho kámoška, ktorá vykúzlila za pár minút z ničoho niečo :-) ...a veľmi chutné niečo.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravíme si všetky ingrediencie. Používam domáce špaldové cestoviny, ale dobre poslúžili aj kvalitné z obchodu. Namiesto rukoly môžete vyskúšať aj poľný šalát. Jedlo dostane zase inú príchuť.
-
2
Cestoviny uvaríme al dente v posolenej vode. Bryndzu rozdrobíme a rukolu prepláchneme. Všetky ingrediencie zmiešame, osolíme a okoreníme. Na záver pridáme pár kvapiek oleja, ale môžete ho aj vynechať. Dobrú chuť.
Diskusia k receptu