Paella Valenciana
Práve som sa vrátila z dvojtýždňového objavovania (a ochutnávania) Španielska. Začalo to na konferencii povinnosťami a...
Paella s kuracím mäsom
Paella je určite jedno z najznámejších jedál španielskej kuchyne. Zväčša sa pripravuje z ryže, morských...
Paella Valenciana - národné jedlo Španielska
Ryža sa v Španielsku začala pestovať v 10. storočí, najmä vo Valencii. Španieli si...
Panvica na spôsob „jambalaya“
Jednoduchá a rýchla príprava, málo riadu, využitie kvalitných, no na pohľad nie tých najkrajších zvyškov....
Kuracia paella s plodmi mora zo Španielska
Svet na tanieri – takéto varenie nielen zasýti, ale vnesie do kuchyne kus dobrodružného a počas leta aj dovolenkového ducha. Inšpirácie z rôznych končín zemegule prinášajú nové exotické príchute do nášho jedálneho lístka....
Paella s marinovaným tofu
Tofu nakrájame na hrubšie plátky, zeleninu na malé kúsky. Tofu opečieme na rozohriatej panvici na...
Jednoduchá paella s morskými plodmi
Tento recept pre vás pripravila Lucka, Fitrecepty. Čo môže pripomenúť príjemnú dovolenku v Španielsku viac, ako čerstvá a voňavá paella?...
Paella s morskými plodmi
Kto pozná, tak vie, kto nepozná, tak by mal. Jedno z mojich top...