Prosím o radu ako vyšľahať
maslový krém bez zrazenia...
Puding (zlatý klas), maslo,
rum, akonáhle pridám po
kvapkách rum zrazí sa mi.
Som nešťastná. Ďakujem
Diskusie
- Joranza: Čím nahradiť margarín Visa 4 najnovší komentár 20. decembra 2024
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 3 najnovší komentár 19. decembra 2024
- Mamka4: Pštrosie vajce 1 najnovší komentár 13. decembra 2024
- Kvetinka72: Potrebujem pomoc s grilážkami 4 najnovší komentár 5. decembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete nejen na Vánoce? December 2024 355 najnovší komentár dnes 15:15
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete nejen na Vánoce? December 2024 355 najnovší komentár dnes 15:15
- Joranza: Čím nahradiť margarín Visa 4 najnovší komentár 20. decembra 2024
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 3 najnovší komentár 19. decembra 2024
- Mamka4: Pštrosie vajce 1 najnovší komentár 13. decembra 2024
- Kitchenguru: Čo variť v čase predvianočného pôstu? 13 najnovší komentár 13. decembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete nejen na Vánoce? December 2024 253 najnovší komentár dnes 15:15
- Joranza: Čím nahradiť margarín Visa 4 najnovší komentár 20. decembra 2024
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 3 najnovší komentár 19. decembra 2024
- Kitchenguru: Čo variť v čase predvianočného pôstu? 1 najnovší komentár 13. decembra 2024
- Mamka4: Pštrosie vajce 1 najnovší komentár 13. decembra 2024
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Nepečené datľovo-čokoládové bonbóny VIDEO
- Chcete si urýchliť pečenie vanilkových rožkov? Super tip, ako ich urobiť raz-dva VIDEO
- Hľadáte perfektné cesto na vykrajované koláčiky? Skúste toto naše len zo 4 surovín! VIDEO
- Čokoládové kolieska s karamelom a so soľou VIDEO
- Jednoduchý trik, ako expresne ozdobiť drobné pečivo VIDEO
- Čokoládové kocky s kardamómom a pomarančom VIDEO
- Skvelá bielková citrónová poleva na všetky vianočné koláčiky VIDEO
- Odolná trinástka: Výborné recepty na trvanlivé vianočné koláče, ktoré vám vydržia až do Silvestra
- Linecké koláčiky: Prezradíme vám najlepší recept aj fintu, ako z jedného cesta urobiť 7 druhov vianočného pečiva
- Toto sú stálice: 10 najlepších klasických koláčov a zákuskov na vianočné sviatky. Sú tu aj tie vaše?
- Rokmi overené: 10 receptov na vianočné plnené oriešky, ktoré piekli už naše babky
- Orechové, karamelové aj čokoládové: Najchutnejšie plnené vianočné košíčky pre každý jazýček
- Pečie celé Slovensko: Zabudnutý dezert spod Tatier. Súťažiaci o ňom ani nepočuli a čo vy, poznáte Lohengrin?
- Máme ju radi: 10 receptov na sviatočné koláče a drobné pečivo s obľúbenou žĺtkovou polevou
mám všetky suroviny izbovej teploty a aj tak srazenný
Trochu jsem hledala na google, jak na sražený krém:
www.mimibazar.cz/recept/11059/jak-na-srazeny-krem...
koreni.yin.cz/s/srazeny-krem/...
www.toprecepty.cz/recept/10958-oprava-srazeneho-kremu/...
dorty.artmama.cz/srazeny-krem-opakovane...
moc velké dík ste pokladík
Jenom ho vykopat, haha Rádo se stalo. Hlavně že najdeš cestu, držím pěsti!
Ak už mám robiť nastavovaný krém, uvarím v mlieku hrubú múku. Cukor, ktorý má ísť do krému (na 250 g masla 250 g cukru nasypem (kryštálový) do studeného mlieka, pridám múku, dobre rizmiešam, pridám kúsom z masla štipku soli a uvarím na kašu. Niekedy pridám žĺtka, niekedy čokoládu, podľa potreby. Hneď po uvarení zakryjem povrch kaše fóliou a nechám vychladnúť pri izbovej teplote. Kašu postupne pridávam do vymiešaného masla. Zaručene sa nezrazí.
Nikdy sa nezrazí ani krém, do ktorého sa šľahajú vajcia s cukrom nad parou.
Vďaka vyskušam
Ty pecies s rumom?
Vôbec ho nemusíš dávať do krému,ak už ho tam chceš mať,stačí pokvapkať korpus.
Ja vonu ani chut rumu nemusim, podla mna prekryje chut a vonu zakuska. Ak uz, tak ako radi @Viera1 , pokvapkat korpus.
Ďakujem za radu, vyskúšané a konečne sa nič nezrazilo.... si skvelá že si sa podelila s touto radou
Přikláním se ke krému - vejce šlehané nad parou s cukruom, vychladlé se vešlehá do másla. Čisté máslo, cukr, vejce - bez múky. Je chutný, trvanlivý a drží tvar. Lepší neznám.
Mascarpone so šlahačkou je též ošemetné. Nedávno mi popisovala kamarádka, jak jí v nepečeném cheesecake neztuhlp, vyteklo a rozmočilo celé na nevzhlednú a nepoživatelnú kašu.
Hm... to mi je ľúto. Ja som zatiaľ takú skúsenosť nemala.