Rôzne

Změna je život

klukodvody - fotkaklukodvody, 22. júna 2015

Dobrý večer všem .
No jak se objevilo v komentáři kde je paní Pusta ,že tu jsou žabomyší války a zlé komentáře tak s tím plně souhlasím .Objevilo se mnoho nových lidí a mnoho nových receptů .To je snad dobře .Já se tu hodně přiučil a bylo dobře .
Podle mně se dost změnilo a já jsem se chtěl bavit o jídle a ne o tom jestli je někdo takový a nebo makový .Tak přátelé děkuji že jsem tu mohl být a samozřejmě se podívám ,ale už jen pasivně .Nebudu nic přidávat a ani komentovat a všem vespolek přeji mnoho nových receptů a snad i hezkou zábavu .Poslední komentář pro Srnka 77 ten srvátkový chléb je báječný a děkuji za recept .
Tak krásný večer Vám všem .

@zareaguj


Diskusia k téme

motyka
@klukovody , ako si iste postrehol, ja som sa tiež odmlčala. Varechu aj naďalej sledujem a na Tvoje recepty som sa stále úprimne tešila. Dá sa z nich poučiť a všetky majú výbornú chuť. Dúfam, že to s tým
odchodom nemyslíš vážne. Mne osobne budú Tvoje recepty, aj tie úprimné a čisté komentáre ostatných, veľmi chýbať. Ešte si to rozmyslí - prosí í í mmm.............
64209_1478536347 - profilový obrázok
plv
plv
Opustistit komunitu a vtichosti prizerat moze byt tazke, nepoznam ta, ale drzim palec :)
scharlott
Vaše recepty, sprevádzane milým slovom, mňa vždy potešili ako aj rady skúseného kuchára z ktorých som sa veľa naučila. A nemôžem nespomenúť Zážitky. Rada by som Vás naďalej videla na Vareche, preto verím, že prehodnotíte svoje rozhodnutie. Srdečne pozdravujem.
smejkad
mozem len suhlasit, dobre sa cita kazdy koment a robia recepty, a aj ked je to v podstate sebecke, my by sme boli radi, keby si ostal
uz ty sam musis zvazit, ci ta tie hlupe spory ubijaju natolko, ze jednoducho nie, alebo ci to zvladnes a predsa len ostanes, aby sme tu mali aj nieco pozitivne, par slov na kazdy den :-)
amelie
pred časom som vďaka tvojim milým a kamarátskym slovám z Varechy neodišla a som rada, lebo sa mi tu páči, tak je teraz rad na mne, aby som ti povedala: prosím, zostaň, veľmi by si tu chýbal...
radost
@klukodvody
zdravím v upršané ráno..niet dôvodu odchádzať pre pár ješitných ľudí..veď okolo nás stále takí sú..želám ti pohodu na VARECHE a naplnenie tvojich predstáv...my-silní ľudia-nevzdávame sa tak rýchlo..:-)
naďalej nám ponúkaj svoje DOBRO na tanieri i v slovách..
Dobrý deň..Dobrý človek..:-)
klukodvody
Děkuji všem za krásná slova .Budu dále sledovat dění na Vareche ale prosím pochopte ,že už jsem trochu z toho unavený .Protože stačil jeden pozitivní komentář neoblíbenému člověku a rozpoutala se diskuze a ne o vaření .Jak víte nikdy jsem nekomentoval u receptů druhých postup nebo suroviny .Tomu člověku to tak chutná a dělá to tak tak proč ne .Já si to mohu soukromě upravit a nemusím se předvádět .Je to přece amaterské vaření a ne soutěž .Tak dále fotím jídla a postupy a třeba až se to trochu uklidní ,tak se opět objevím .No a hlavně se množí recepty bez fotografií a foto postupů .Tak si všichni vezměte to ,že je nepříliš známá stará kuchařská kniha ,tu otevřu a během dne mohu opsat a přidat 50 receptů .Myslím ,že by každý měl přidat jen to ,co sám udělá .Ale ještě jednou děkuji ,je tu hodně lidí které mám rád i když je osobně neznám a člověk nemá nikdy říkat že nikdy .Tak třeba zase někdy.Přeji všem krásný den u nás také upršený .
babidka
Je to tvoje rozhodnutie .Ale mily @klukodvody , naozaj ta take talafatky dokazu rozladit ? Ved mas uz dost zivotnych skusenosti a nejaky nadhlad aby si sa dokazal nad takymi vecam povzniest .Ano , je tu par ludi ktori sa navzajom neznasaju a dokazu donekonecna otravovat ovzdusie a naozaj ich nemam rada .A taki su vsade ! Ale pripada mi uplne zbytocne a kontraproduktvne zaoberat sa ich vylevmi a naozaj primitivnymi reakciami . Oni asi za to ani nemozu - maju to v povahe? je to vychovou? prikladom z domu ? ich zivotnou situaciou? mozno zlym dusevnym stavom? Jednoducho su taki aki su a zrejme ini nebudu .Vies preco tu ostavam ja ? Pretoze "je tu hodně lidí které mám rád i když je osobně neznám" ....Poznas tu vetu ?
rela
@klukodvody , komentáre niektorých "varecháčov" už dlhú dobu nečítam. Jednoducho ich prehliadam. Urob to prosím aj Ty, bolo by skutočne škoda keby si prestal pridávať recepty, zážitky a diskusie. Máš v sebe veľký kus ľudskosti, pokory charizmy a empatie. Srdečne pozdravuje - Rela
lianka
@klukodvody , je dovolenkové obdobie, ja verím,že chceš mať chvíľu pokoj od všetkého a od každého. Ale určite, keď si oddýchneš sa vrátiš. Ak si to nerozmyslíš, tak nám budeš chýbať, si veľkým prínosom pre nás všetkých a ako píšu @babidka , @rela a aj ostatní, každý sme iný a môžme si vybrať, koho komentáre budeme čítať.
klukodvody
Já Vám všem opět děkuji ,jak vidíte chodím sem a dívám se na recepty .Nejdříve odpovím @micanela já to opravdu nedělám proto aby mně někdo přemlouval .Jen jsem nějak trochu vyměkl protože té škodolibosti a radosti z toho že mohu někoho napadnout a nebo zesměšnit je teď všade okolo nás tolik až neuvěřitelně .Ale na druhé straně zase vidím velmi dobré až neuvěřitelně dobré vztahy Vím o čem mluvím na Slovensko jezdíme hodně .Tak a teď všem jak jsem psal tak jen odcházím z aktivní účasti a odpočívám tím ,že jsem si otevřel blog a na něm píši od učednických let a mám radost že se to hodně čte .Tak až se třeba vrátím ,tak to uvidíte a @babidka tu větu opravdu velmi dobře poznávám .Tak se třeba zase sejdeme a mimo jiné na jiné stránky nepřecházím .
micanela
ja som ta nechcela urazit - proste si niektore veci nepripustaj /na nete vacsina ludi klame/ , mas chutne a pekne popisane recepty, ktore by mi urcite chybali

ale ci tu niekto bude alebo je len jeho volba
klukodvody
@micanela promiň já to nemyslel tak že bych se urážel jen jako kdybychom spolu mluvili tak bych Ti na to odpověděl stejně ,seděli bychom u kávy a debatovali tak to ber jen jako odpověď a ne že se mně to nějak dotklo .Přeji krásný den .
janazjarku
@babidka to si veľmi pekne napísala .-) aj ja sem už málokedy napíšem, ale rada sem nakuknem, lebo sa tu všeličomu aj napriek môjmu veku priučím a sem tu sa aj zasmejem na peknom zážitku a veru sa ja nedám odradiť všelijakými jedovatými komentármi však je tu stále ešte viac tých pozitívne mysliacich .-) tak všetkým pekný deň a píšte s láskou :-)