Rôzne

Zlatá brána v Kysáči

an3da - fotkaan3da, 23. júna 2012

Zlatá brána plynie - výstava je otvorená, divadlo bolo krásne.
Bol aj Janko Kincel. Pán Ivan Radošinský nám priniesol knihy čo sme
si objednali, za čo mu veľká vdaka. Ušetril nám poštovné a to 16
eur. Ešte len aby dnes a zajtra nepršalo...

@zareaguj


Diskusia k téme

sovka62
Držím palce nech vám vyjde počasie i celý program.
an3da
Dˇakujem v mene všetkých detí, lebo vlastne kôli nim je celý program.
Dni a noci zatiaľ boli horúce, ale radšej potrpíme teplo ako dáždˇ. Krása detského prejavu a rozmanitosť krojov - to je niečo neopísateľné, to sa musí vidieť.
nadia56
@an3da , dakujem za spravu, je to moj byvaly kolega, prajem pekne, letne a pohodove dni do kysaca:-)
hubata
Je to od vás pekné že takto udržujete slovenské korene. Nenásilnou formou sa to istotne páči nielen dospelým ale aj deťom. Škoda že ste tak ďaleko.
an3da
A neprší! Slnko páli, nebo žiari a tiež úsmev na každej tvári. Jedna radosť. A to je už devätnásta po rade, tá naša Zlatá brána. Ideový tvorca je môj vlastný brat, Ján Slávik. Ešte by sa mala splniť jeho dávna žiadosť, a to je aby sa vystaval zámok a amfiteáter z pevného materiálu. Zatiaľ ho každoročne staviame z dreva, a je pekne omaľovaný ako ozajstný. Len pre obecenstvo je trochu zle, lebo sa sedí pod holým nebom, ale kto chce pozerať tomu nič neprekáža. Trochu na slnko, trochu pod strom, kúpi sa zmrzlina, šťava, a sú aj stany s pivom...kto je hladný a vonia mu rošt - nech sa páči, aj to jesto. A ešte aj lepníky a pampúšiky...a cukrová vata tiež. Ak chcete, pozdejšie pozrite na JankoHraško, istotne niekto podá správu.