Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 64 najnovší komentár dnes 18:56
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 0 zatiaľ bez komentárov
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 706 najnovší komentár 1. augusta 2025
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 4 najnovší komentár 9. júla 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 64 najnovší komentár dnes 18:56
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 706 najnovší komentár 1. augusta 2025
- Cesminaz: Obľúbené miesta a zaujímavé jedlá 208 najnovší komentár 31. júla 2025
- Mimka946: Platkova želatina 9 najnovší komentár 29. júla 2025
- Petra5: Dusenie mäsa 7 najnovší komentár 17. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 144 najnovší komentár 1. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 64 najnovší komentár dnes 18:56
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 35 najnovší komentár 26. júla 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Strúhaný tvarohový koláč s višňami podľa Petry Tóthovej VIDEO
-
Čo so zvyškom paradajkového pretlaku v konzerve? Toto urobí správna gazdinka VIDEO
-
Už ste o tom počuli? Túto účinnú zbraň proti otravnému hmyzu na balkóne má doma každý VIDEO
-
Nepečená strecha s mascarpone a ovocím VIDEO
-
Kuracie rezančeky s pestrou zeleninou VIDEO
-
Jednoduchý trik, ako šikovne dávkovať lepkavé suroviny VIDEO
-
Ľahučká maková bublanina s ovocím VIDEO
-
Rýchle varenie: 13x špagety s letnou zeleninou. Spravte k nim omáčku z cukiet, paradajok či baklažánu, nikto nebude protestovať
-
Keď ju nestíhate jesť: Bohatá úroda cukiet? Toto sú spôsoby, ako ich spracovať, aby vydržali dni, týždne aj mesiace
-
Jednoduché pečenie: Žiadne miesenie, šľahanie ani vaľkanie cesta. 10 receptov na mrveničkové koláče s ovocím
-
Letný obed: 12x zeleninový prívarok s klobáskou, vajíčkom či fašírkou. Takto určite zasýti každého
-
To najlepšie na leto: 11 receptov na fantastické ovocné rolády. Keď si upečiete, neoľutujete!
-
14 tipov, čo urobiť z karfiolu: Od polievky, parikáša, placiek až po zapekaný či vyprážaný. A podržte sa, upečiete z neho aj dezert!
-
Uľahčite si život: 11x obed z jedného pekáča. Toto sa urobí skoro samé!
Ok, tak nabudúce treba založiť na nejakej filmovej stránke diskusiu o varení segedínskeho guláša. :-)
Veď píšem, že MNE OSOBNE TO VIDEO nevadí, keď ma niečo zaujme pozriem alebo aj prečítam, keď ma nezaujíma obídem, či už je to o varení alebo o tom ako prať záclony alebo priania k meninám, k sviatkom alebo sa tu chce niekto len posťažovať so svojimi starosťami.
Fusakle si uštrikuj.
Prečo opakovanie úvodných slov? Náhoda? Nepáči sa mi to
Prečo opakovanie úvodných slov? Volá sa to parafráza. Páči sa mi to. :-)
Prečo opakovanie úvodných slov? Náhoda? Nepáči sa mi to
Moje rodisko je Slovensko a neviem o nom vsetko, bola som rada ze som sa nieco dozvedela. Vdaka.
Jednofarebné, vzorované, na dvoch ihliciach, alebo si trúfneš na 5? Ale ak nie si minimálne bc, tak to nezvládneš, ale na dobrej VŠ, nie na univerzite v Podrybanoch.
Tak,tak, niekto ani netuší, s kým si píše. A mala by to byť preňho česť. Ale sedliakovi rozum nedáš.
@Babkamt , vďaka za zdieľanie, pozrela som už aj zvyšok a posunula môjmu historikovi, poteší sa.
a pamätáte sa keď sme si počas Halloweenu zmenili svoje niky a odrazu tu boli samé ježibaby? ja si to pamätám a tiež to, že kedysi sa tu diskutovalo aj o politike aj o športe aj o deťoch aj o všetkom možnom a nikomu to nevadilo...
a už vôbec nechápem ako môže byť niekto taký uštipačný a protivný, takému zrejme stačí vedieť ako sa šúpe cibuľa (veď to je o varení) a všeobecný prehľad o živote mu nehrozí...
@Babkamt pekné, nostalgické video aj keď ja si neviem predstaviť, že by som žila v tom období, ale folklór mám rada nielen na počúvanie ale aj v oblečení a v doplnkoch a vlastne aj vo varení - všetky tie jedlá ktoré kedysi varila moja mama a babka sú vlastne tak trochu folklór čiže tradícia...
prajem Ti krásny deň