Diskusie
- Petitdejeuner: Cesto na zdobenie chleba 0 zatiaľ bez komentárov
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Máj 2024 32 najnovší komentár dnes 10:57
- Ivkatoth: Swiss krem 1 najnovší komentár 1. mája 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2024 80 najnovší komentár 3. mája 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2024 109 najnovší komentár 2. apríla 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Máj 2024 32 najnovší komentár dnes 10:57
- Cesminaz: Obľúbené miesta a zaujímavé jedlá 205 najnovší komentár 5. mája 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2024 80 najnovší komentár 3. mája 2024
- Ivkatoth: Swiss krem 1 najnovší komentár 1. mája 2024
- Martamm: Odšťavovač 29 najnovší komentár 25. apríla 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2024 33 najnovší komentár 3. mája 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Máj 2024 32 najnovší komentár dnes 10:57
- Ivkatoth: Swiss krem 1 najnovší komentár 1. mája 2024
Zážitky
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Ako si doplniť energiu rýchlym snackom 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Strava po športe večer 0 zatiaľ bez komentárov
- Janger: Sledovať líšku v nore... 240 najnovší komentár 10. apríla 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
- Stefanm: Opitá vianočka . 14 najnovší komentár 20. júna 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Makovec z acidka s ríbezľami +fotopostup
- Torta s lesným ovocím a lemon curd
- Segedínsky guláš s hovädzím mäsom +video
- Obrátené jahodové koláčiky z lístkového cesta +video
- Taštičky so slivkovým lekvárom a s orechom podľa herečky Evy Pavlíkovej
- Chlieb vo vajci s krevetami a avokádom +video
- Pečená ryža s mäsovými guľkami +fotopostup
- Makovec z acidka s ríbezľami +fotopostup
- Medové rezy s karamelovou plnkou +fotopostup
- Jablkové kocky z lístkového cesta s pudingovo-smotanovým krémom +fotopostup
- Rascová polievka s vločkami, zeleninou a vajíčkom
- Veterníky s jogurtovým krémom a malinami
- Ostré mäso na hriankach +fotopostup
- Banánový chlebík
- Krtkova torta na plechu VIDEO
- Vanilkové lístkové tyčinky s tvarohom VIDEO
- Domáca Sacherova torta VIDEO
- Šľahačková bublanina s rebarborou a jahodami VIDEO
- Jednoduchá biela veľkonočná polievka VIDEO
- Kokosové ježe s lekvárom VIDEO
- Ako si doma čistíte varešky? Doprajte im dlhý kúpeľ a budú ako nové VIDEO
- TOP rebríčky: Najlepšie recepty uplynulého mesiaca, to je doslova koláčová žatva! Pozrite sa, aký koláč zabodoval na celej čiare
- Takmer bez práce: Stačí len vymiešať a upiecť. 10 receptov na koláče z jednej misy
- Plný hrniec: 10x výdatný fazuľový guláš. S mäsom alebo aspoň s dobrou klobáskou
- Obohaťte repertoár: V chladničke kuracie prsia a v hlave otázka, čo z nich zase navariť. 10 receptov, ktoré vám našepkajú...
- Jemné cesto, chutná plnka: 8 variácií na obľúbené pité. Upečte si klasické jablkové, ale aj hruškové, makové, orechové či perníkové
- Aj na viedenskú roštenku: Ako pripraviť chrumkavú restovanú cibuľku a 11 jedál, ktoré sa bez nej nezaobídu
- Malá zmena s veľkým efektom: Ako jesť zemiaky, ryžu či cestoviny a nepribrať? Spravte s nimi túto jednu vec
Ok, tak nabudúce treba založiť na nejakej filmovej stránke diskusiu o varení segedínskeho guláša. :-)
Veď píšem, že MNE OSOBNE TO VIDEO nevadí, keď ma niečo zaujme pozriem alebo aj prečítam, keď ma nezaujíma obídem, či už je to o varení alebo o tom ako prať záclony alebo priania k meninám, k sviatkom alebo sa tu chce niekto len posťažovať so svojimi starosťami.
Fusakle si uštrikuj.
Prečo opakovanie úvodných slov? Náhoda? Nepáči sa mi to
Prečo opakovanie úvodných slov? Volá sa to parafráza. Páči sa mi to. :-)
Prečo opakovanie úvodných slov? Náhoda? Nepáči sa mi to
Moje rodisko je Slovensko a neviem o nom vsetko, bola som rada ze som sa nieco dozvedela. Vdaka.
Jednofarebné, vzorované, na dvoch ihliciach, alebo si trúfneš na 5? Ale ak nie si minimálne bc, tak to nezvládneš, ale na dobrej VŠ, nie na univerzite v Podrybanoch.
Tak,tak, niekto ani netuší, s kým si píše. A mala by to byť preňho česť. Ale sedliakovi rozum nedáš.
@Babkamt , vďaka za zdieľanie, pozrela som už aj zvyšok a posunula môjmu historikovi, poteší sa.
a pamätáte sa keď sme si počas Halloweenu zmenili svoje niky a odrazu tu boli samé ježibaby? ja si to pamätám a tiež to, že kedysi sa tu diskutovalo aj o politike aj o športe aj o deťoch aj o všetkom možnom a nikomu to nevadilo...
a už vôbec nechápem ako môže byť niekto taký uštipačný a protivný, takému zrejme stačí vedieť ako sa šúpe cibuľa (veď to je o varení) a všeobecný prehľad o živote mu nehrozí...
@Babkamt pekné, nostalgické video aj keď ja si neviem predstaviť, že by som žila v tom období, ale folklór mám rada nielen na počúvanie ale aj v oblečení a v doplnkoch a vlastne aj vo varení - všetky tie jedlá ktoré kedysi varila moja mama a babka sú vlastne tak trochu folklór čiže tradícia...
prajem Ti krásny deň